Veľkometrážny 5 izbový byt,novostavba Staré Grunty,zariadenie,parking

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB - REAL PARTNERS ponúka na predaj nadštandardný 5 izbový byt s terasou v obľúbenej lokalite Mlynská dolina - Staré Grunty. Byt sa nachádza na 4. poschodí novostavby s výťahom.

Celková podlahová plocha bytu je 211,39 m2 + terasa 43,78 m2 + loggia 10,33 m2 + pivnica 4,24m2.
K bytu patria 2 garážové státia v podzemnej garáži, ktoré sú už zarátané v cene.
Byt sa predáva s kompletným zariadením, ktoré je už v cene. Ideálne dispozičné riešenie bytu s priestranými izbami poskytne dostatočný komfort aj náročným klientom.

Byt pozostáva z priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou s ostrovčekom, s jedálenským stolom. Kuchyňa je komplet vybavená spotrebičmi ako je umývačka riadu zn. Bosch, elektrická rúra klasická a parná zn. Bosch, indukčná platňa,americká chladnička zn. Samsung , digestor. Vedľa kuchyne je ešte aj komora. V obývacej časti je krb, hviezdne nebo, bodové osvetlenie, veľká sedacia súprava a premietacie plátno, TV plazma, konferenčný stolík a knižnica. Z obývačky je vstup na obrovskú terasu s vírivkou , grillom a záhradným nábytkom. Časť terasy je prekrytá umelým trávnikom. Vedľa obývačky je priestranná spálňa s manželskou postelou zn. Hastens, komodou a šatníkom. Z druhej strany obývačky je ďalšia izba , prípadne pracovňa. V celom byte sú hliníkové okná, exteriérové žalúzie,klimtizácia, podlahové kúrenie, dlažba a v izbách kvalitné koberce. Na chodbe je vlastný plynový kotol, ďalší šatník, samostatné WC a kúpelňa s 2 umývadlami a sprchovacím kútom, práčkou a sušičkou.
V ďalšej časti sa nachádza obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, obrovská kúpelňa a terasa. Byt je veľmi slnečný a priestranný.

Obľúbená lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou a dopravnou dostupnosťou do centra mesta či mestský obchvat v ktorej nájdete obchodné centrum Cubicon, zoologickú záhradu, reštaurácie a kaviarne, zastávku MHD v blízkosti domu.

VÝHODY: priestraný byt s ideálnou dispozíciou, veľká terasa, kvalitné zariadenie, 2 x garážové státie v cene a kompletné vybavenie bytu už v cene aj vrátane vírivky.

Obhliadky možné denne. Byt je kúpou voľný. V prípade kúpy na firmu, možnosť odpočtu dph.

Podobné realitné ponuky