Celé podlažie administratívnej budovy, ideálne pre väčšiu firmu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Miletičova
514 m²
9
1
nie
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - Kancelárie
7,- €/m2/mes. +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

75994x zobrazená v zozname / 10964x zobrazená detailne / 285x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove v lukratívnej lokalite Bratislava- Ružinov, Miletičova ulica. Kancelárske priestory o výmere 514m² sa nachádzajú na 4. poschodí a na 8. poschodí. Vždy uzavretý priestor celého podlažia. Možnosť použitia nášho nábytku. Máme dve voľné varianty dvoch poschodí v budove, variácie si môžete pozrieť v pôdorysoch. Obe poschodia sú k dispozícii ihneď. Ide o klasicke kancelárie s plochou 19,83 m², ako aj o kancelárie OpenSpace. Niektoré kancelárie sú medzi sebou navzájom prepojené. Na každom z týchto poschodi sú dve kuchynky, jedna v krátkom trakte a druha v dlhom trakte na spoločnej chodbe.

POPIS:


Kompletne zrekonštruovaná výšková administratívna budova s maximálnym komfortom.
Budova disponuje recepciou a strážnou službou 24/7, má moderný a reprezentatívny vzhľad a nové výťahy.
Vybavenie kancelárie je vo vyššom štandarde : koberec, klimatizácia, žalúzie.
Na každom poschodí je kompletne vybavená kuchynka a zrekonštruované sociálne zariadenia.
Operátor v budove (optika) - môžete si vybrat od TELEKOM, SLOVANET, Vnet, RAINSIDE - zmluvu s vybraným operátorom si uzatvára klient.
BONUS: pravidelné čistenie okien a tepovanie kobercov

CENA:


Pri nájme na dobu 3 a viac rokov, je možne pripraviť dispozične priestory podľa požiadaviek klienta. Pri nájme na dobu určitú je možné hovoriť aj o úprave ceny za nájom. Nakoľko rok 2023 so sebou prináša okrem iného aj pomerne vysoke ceny energií (elektricka energia, plyn a v neposlednom rade aj voda), rozhodli sme sa pri prenájme celého poschodia ponúknuť upravenú cenu za nájom kancelárskej plochy vo výske 7,00EUR bez DPH/m²/mesiac pre rok 2023, vo vyske 8,00EUR bez DPH/m²/mesiac pre rok 2024, vo vyske 8,50EUR bez DPH/m²/mesiac pre rok 2025, pričom cena obvyklá je vo výške 9,00EUR bez DPH/m²/mesiac.

Cenová ponuka, ktorú poskytneme na požiadanie, zahŕňa cenu komplet za nájom, zálohove platby na energie, ako aj ostatné služby vrátane denného upratovania priestorov. Ide o základnú/predbežnú cenovú ponuku, ktorá môže byť na základe osobnej obhliadky a ďalších informácií upravená. Budova je kompletne zrekonštruovaná, zateplená, plne klimatizovaná s vlastnou kotolňou. Okná plastové, otvaracie/sklopné. Pristup do budovy 24 hodin denne, 7 dní v týždni. Okrem kancelárskych priestorov vieme ponúknuť aj priestory pre sklad a archív, aj s plochou 70 a viac m². V budove sa nachádza EPS, v prípade záujmu je možné sprostredkovať prepojenie do tohoto systemu.

PARKOVANIE:


Parkovanie je priamo v uzavretom areáli alebo v priľahlých parkovacích areáloch a domoch na ulici Trenčianska, Košická, Ružová dolina zabezpečuje správca budovy vrámci služieb. Parkovanie v dĺzke jednej hodiny zadarmo je možné využiť aj v novom parkovacom dome DOAS cez ulicu, komfortne pre krátkodobé návštevy klientov. V tesnej blizkosti našej budovy je platené parkovanie s cenou 1,00,-€ na hodinu - toto parkovisko radi využívajú klienti našich nájomníkov.

VÝHODY:


Administratívna budova ponúka vysoký štandard a komfort kancelárskych ako aj spoločných priestorov. Ide o reprezentatívnu budovu, ktorú dnes využívajú domáci aj zahraniční klienti. Majiteľ budovy poskytuje takisto vysoký štandard správcovských služieb s dôrazom na technické vybavenie, bezpečnosť a čistotu všetkých priestorov s cieľom maximálnej spokojnosti klientov. Pri dlhodobom prenájme a po vzájomnej dohode je možnosť kancelárske priestory flexibilne dispozične prispôsobiť podľa konkrétnych potrieb klienta. Do pozornosti dávame aj možnosť využívať niektoré služby priamo v budove, je možné riešiť aj formou benefitov pre zamestnancov - služby fyzioterapie, masáží, a fitness s osobnym prístupom personálu, tiež možnosť vybehnúť v budove na kvalitnú kávu, občerstvenie s možnosťou využitia tejto prevádzky napr. aj pre zabezpečenie raňajok na pracovisku a ďalších aktivít.

LOKALITA:


Bratislava Ružinov - hneď za trhoviskom Miletičova, lukratívna a strategická lokalita, s výbornou dostupnosťou MHD, autom aj pešo. V okolí sú moderné business centrá, úrady, banky a kompletná občianska vybavenosť.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Ružinov na ulici Miletičova

Inzerovaný kanceláriu na ulici Miletičova v Bratislave - Ružinov v cene 7,- €/m2/mes. je o 17.870 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 227 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 kancelárií v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR-ph...

Pozícia realitnej ponuky

7,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 5,- €/m2/mes. 175,- €/m2/mes.
514 m²
Celková rozloha 1 m² 33154 m²
514 m²
Úžitková plocha 1 m² 31000 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha514 m²
Úžitková plocha514 m²
Poschodie1
Počet poschodí9
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ph-29 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny