PREDANÉ - Celoročne obývateľná záhradná chata

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Formou výhradného zastúpenia ponúkame na predaj celoročne obývateľnú murovanú dvojpodlažnú záhradnú chatu o výmere 72m2 nachádzajúcu sa na pozemku o výmere 408m2 vo vyhľadávanej záhradkárskej osade v obci Bernolákovo. Skolaudovaná nehnuteľnosť s prideleným súpisným číslom, možnosťou prihlásenia trvalého pobytu, doručovaním pošty, vývozom odpadu, optickým internetom, dáva budúcemu majiteľovi po drobných úpravách možnosť využívať ponúkanú nehnuteľnosť na trvalé bývanie, ako všetky ostatné susediace nehnuteľnosti.

Dispozícia:
Prízemie – Kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom, el.ohrievačom vody, WC
Poschodie – Veľká miestnosť s dvomi oknami, jedným vstupom na balkón a možnosťou rozdelenia na 2 až 3 obytné miestnosti.
Pozemok o rozlohe 408m² je zo všetkých strán oplotený. Keďže v súčasnosti je využívaný na trvalé bývanie, nachádzajú sa na ňom drobné poľnohospodárske stroje a domáce zvieratá. Po zložení rezervačného poplatku bude všetko odvezené a pozemok vyčistený.

Viac info na

Podobné realitné ponuky

Čarovný 1 ha lužný les pri vodnom toku v obci Hamuliakovo, 20 km od Br
Predaj 122.000,- €
Čarovný 1 ha lužný les pri vodnom toku v obci Hamuliakovo, 20 km od Br

Lužný les pri vodnom kanáli má výmeru 1 ha, šírka pozemku je 23 m a je prístupný po spevnenej komunikácii. Pozemok sa skladá z lesnej a rekreačnej časti. Časť pozemku...

Záhrady 10000 m2 Hamuliakovo