CENOVÁ BOMBA !!! 4-izbový byt po rekonštrukcii neďaleko centra

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

OBHLIADKA MOŽNÁ BEZ PRÍTOMNOSTI INÝCH ĽUDÍ V BYTE !!
Ponúkam na predaj útulný 4-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na Letnej ulici. Byt o rozlohe 81m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí 7.poschodového bytového domu.
V byte prebehla rozsiahla rekonštrukcia : plastové okná s vnútornými žalúziami (v dvoch izbách aj vonkajšie rolety), murované jadro, zánovná kuchynská linka (zostáva el,rúra, sporák, umývačka riadu, chladnička, barový pult, skrinky), laminátové podlahy v celom byte, bezpečnostné dvere, vymenené interiérové dvere aj zárubne v celom byte, vstavaný šatník pri vstupe do bytu + dve vstavané skrine v izbách, klimatizácia, menená elektroinštalácia.
K bytu prislúcha komora a pivnica v suteréne - budúci majiteľ ocení množstvo úložného priestoru v byte aj v prislúchajúcich priestoroch.
Bytový dom spravuje spoločenstvo vlastníkov bytov, boli menené stupačky, vchodové dvere, zvončeky, schránky. Výťah vymenený (marec 2020).
Výhodou pre budúcich majiteľov je kompletná rekonštrukcia a takmer bezbariérový vstup - ideálne pre mladé rodiny s malými deťmi či starších ľudí s obmedzeným pohybom.
Všetka občianska vybavenosť v dosahu (škôlky, základná škola, autobusová zastávka, lekár, obchody, ...)
MESAČNÉ NÁKLADY : cca.150€ (plus elektrina a plyn) v závislosti od počtu osôb, ktoré v byte bývajú.
SUSEDIA : osadenstvo tvoria prevažne rodiny s menšími deťmi, nakoľko sa vo vchode nachádzajú veľké byty. Menšiu časť obyvateľstva tohto vchodu tvoria dôchodcovia, vďaka ktorým je pekne udržiavaná predzáhradka a okolie paneláka.
PARKOVANIE : priamo pred bytovkou je dostatok voľných parkovacích miest, občas sa vyskytne aj garáž na predaj v okruhu 200m.
ZELEŇ : z oboch strán paneláku je trávnatá plocha, z východnej strany je množstvo stromov, ktoré zabezpečujú súkromie a v lete príjemný chládok.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Šaľa

Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa
Predaj 114.900,- €
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa

Ponúkame na predaj 4 izbový byt s lodžiou nachádzajúci sa na 8/9 poschodí v zateplenom bytovom dome v meste Šaľa v širšom centre mesta. Dispozícia: vstupná chodba, 3 x nepriechodná...

4-izbový byt 96 m2 Šaľa / Mostová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa 114.900,- € 4-izbový byt 96 m2 Šaľa
Mostová
predaj