Chalupa - Veľký Lom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľký Lom
942 m²
predaj - Chata
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

65599x zobrazená v zozname / 7990x zobrazená detailne / 213x zobrazená detailne tento mesiac

CHalupa - Veľký Lom


Exkluzívne ponúkame na predaj chalupu v krásnom prostredí na okraji obce Veľký Lom.Ponúkaná chalupa s hospodárskymi budovami vytvára uzavretý dvor s max.súkromím.Na dvore je vlastná studňa.Chalupa je v klasickom sedliackom štýle má 3 prechodná izby,kuchyňu.Ďalšie miestnosti ako komora a hospodársku časť je možné prerobiť na obývateľnú časť.Kúrenie je lokálne na pevné palivo.Chalupa si vyžaduje investíciu.Parcela 942m2.VIAC INFO.TELEFONICKY

Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky volajte tel. č.

V prípade záujmu Vás povedieme celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, podpisy zmlúv až po následné protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, toto všetko je zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy vo Veľkom Lom

Podrobné informácie

Zastavaná plocha942 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--253 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.