Chata s bazénom v lukratívnej lokalite

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj výnimočný pozemok s nehnuteľnosťou, ktorá ponúka možnosť obdivovať nádhernú prírodu chránenej krajinnej oblasti Fialková dolina priamo zo svojho bazénu. Kto je odhodlaný investovať, vytvorí si tu raj na zemi. Pozemok sa nachádza priamo v lese a pritom iba na skok od mesta.

Pozemok disponuje 1027m² plochy s vybudovanými kaskádami z prírodneho kameňa, z čoho zastavana plocha je 131m².

Na pozemku sú elektrické rozvody (v súčastnosti odpojené) a zásobovanie vody je zo studne. Možnosť pripojenia na inžinierske siete je cca 60 m od chaty. Prístupová cesta je v súčasnosti pešia a chata sa nachádza približne 60 m od parkovacieho miesta.Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave z prírodného kameňa a dreva. Pozostáva z dvoch podlaží o výmere 64m² + malé podkrovné podlažie. Na prvom poschodí sa nachádza vstupná izba-kuchyňa, kúpelňa spojená s wc, obytná miestnosť s murovaným krbom a schodisko na druhé poschodie.Na druhom poschodí je obytná miestnosť so vstupom na balkón a ďalšia obytná miestnosť so vstupom na terasu k bazénu. K chate patrí taktiež kôlňa na náradie, priestranný skleník, 2x vonkajšie wc, vodáreň, studňa pri potoku, záhradné posedenie a terasa s veľkým bazénom.

Cena je 133 000€ + provízia realitnej kancelárie podľa dohody, v ktorej je zahrnutý aj kompletný právny servis (prípravy zmlúv podľa potreby - rezervačnej, kúpnej, prípadne ešte predkúpnej), notárskych poplatkov a poplatkov za vklad do katastra, ktorý zabezpečíme takisto prostredníctvom nášho advokáta. Rovnako vieme poskytnúť aj hypotekárne poradenstvo.

Podobné realitné ponuky