CHATA V ŠACI V TICHEJ LOKALITE PÁNSKA PASTVA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY ponúka chatu v Šaci v lokalite Pánska pastva obklopenú zeleňou, ideálnu na relax a regeneráciu.
Chata je postavená na pozemku s rozlohou 960m2 a jej úžitková plocha je 34 m2. Ponúka na dennú miestnosť pozostávajúcu z obývacej časti a kuchynskej časti, malú kúpeľňu s vaňou a WC. V miestnosti je pec na tuhé palivo s pristavaným šamotovým akumulátorom tepla. Táto vykúri celú chatu aj v zimnom období. Je postavená z opracovaných drevených hranolov rozmerov 10x10 cm. Strecha je zateplená nobasilom a obvodové múry interne polystyrénom. Elektrina je riešená 2 samostatnými okruhmi v celej chate. Jeden okruh je napájaný fotovoltaickými panelmi s napätím 12V a druhý okruh je napájaný elektrocentrálou s napätím 230V.
Na pozemku sa nachádza vlastná studňa a priestor na žumpu, rovnako tu je navyše jedno suché WC. Na pozemku sa nachádza miestnosť na náradie a ďalší prístrešok.
JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 14 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky - Chata, Košice - Šaca

NOVÁ CENA - Záhrada s chatou - Košice - Šaca- Viničky
Predaj 39.500,- €
NOVÁ CENA - Záhrada s chatou - Košice - Šaca- Viničky

- pekná záhrada 299 m2- drevená podpivničená chatka so súpisným číslom- pekné prostredie pod lesom- osobné vlastníctvo- ovocné stromy na pozemku- IS: voda, elektrina, odpad- orientácia: V/ZTOP Real Košice ponúka...

Chata 12 m2 Košice - mestská časť Šaca
NOVÁ CENA -  - Drevená chatka so záhradou - Košice , Šaca
Predaj 21.000,- €
NOVÁ CENA - - Drevená chatka so záhradou - Košice , Šaca

- drevená chatka- 3 árový slnečný pozemok- ovocné stromy- pekné prostredie- pozemok nie v osobnom vlastníctveTop Real Košice so súhlasom majiteľa ponúka na predaj drevenú chatku so záhradou v blízkosti...

Chata 12 m2 Košice - mestská časť Šaca / časť Strelnica
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NOVÁ CENA - Záhrada s chatou - Košice - Šaca- Viničky 39.500,- € Chata 12 m2 Košice - mestská časť Šaca predaj
NOVÁ CENA - - Drevená chatka so záhradou - Košice , Šaca 21.000,- € Chata 12 m2 Košice - mestská časť Šaca
časť Strelnica
predaj