CHORVÁTSKO - Dom s výhľadom na more v blízkosti Trogiru

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.


Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný dom s výhľadom na more, ktorý sa nachádza v pokojnej tichej časti malého turistického mestečka vzdialeného približne 15 km od Trogiru a 40 km od Splitu.

Dom sa nachádza 200m od mora, v blízkosti obchodov, reštaurácií, kaviarní, miestnej maríny a pláže, v tichej zátoke s krištáľovo čistým morom, obklopené horami a nedotknutou prírodou.

Dom stojí na pozemku s výmerou 750 m2. Úžitková plocha celého domu je 255,63 m2. Dom pozostáva zo 4 obytných jednotiek – apartmánov, rozložených na 3 podlažiach.
Apartmán č. 1 je na prízemí a má výmeru 75 m2. Má tri spálne, kuchyňu, dve kúpeľne, a vlastnú terasu s výhľadom na more.
Apartmán č. 2 na 1. poschodí má výmeru 45 m2. Má jednu spálňu, kuchyňu, priestrannú obývačku, kúpeľňu a vlastnú terasu s výhľadom na more.
Apartmán č. 3 na 1. poschodí má výmeru 40 m2 a pozostáva z dvoch spální, kuchyne, kúpeľne a vlastnej terasy s výhľadom na okolie.
Apartmán č. 4 je na 2. poschodí. Pozostáva z dvoch spální, priestrannej kuchyne s jedálňou, obývačky, dvoch kúpeľní a vlastnej terasy s výhľadom na more. Pred domom je veľké parkovisko a okolie domu tvorí udržiavaná záhrada s oddychovou časťou.
Nehnuteľnosť vzhľadom na svoju polohu je ideálna pre rodinnú dovolenku ako aj na prenájom.

Predajná cena nehnuteľnosti je 425.000 EUR + poplatky súvisiace so sprostredkovaním a prevodom nehnuteľností.

V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o obhliadku nehnuteľnosti nás kontaktujte:


Podobné realitné ponuky

ŠPIČKOVĚ ZAŘÍZENÁ VILA S BAZÉNEM, TROGIR - ČIOVO
Predaj 1.850.000,- €
ŠPIČKOVĚ ZAŘÍZENÁ VILA S BAZÉNEM, TROGIR - ČIOVO

Nabízíme k prodeji špičkově zařízenou Vilu, která se nachází v Trogiru – Čiovo, 4. řada od moře a krásné přírodní pláže v zátoce. Vila má 7 ložnic, 8 koupelen, několik...

Vila 600 m2 Čiovo