Čiastočne zariadený 3 izb. byt, Jilemnického ul.,Stupava, okr. Malacky

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom slnečný 3 izbový byt (pôvodne 4 izbový) na Jilemnického ulici v Stupave, okres Malacky. Nachádza sa v zateplenom panelovom bytovom dome, na 2/7 poschodí s výťahom. Celková výmera je 77 m2 s lodžiou o výmere 4 m2 a s pivničnou kobkou 1,6 m2.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt má vstupné bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami, v izbách plávajúce podlahy, dlažbu, peknú kuchynskú linku so spotrebičmi (plynový sporák, chladnička, mikrovlnná rúra), prerobená kúpeľňa a WC.
DISPOZÍCIA BYTU:
Má priestrannú vstupnú halu, z ktorej sa ide do 3 izieb, 2 samostatné izby, 1 prechodová izba - obývačka, samostatnú kuchyňu, kúpeľňu s vaňou a s práčkou, samostatné WC. Prenajíma sa čiastočne zariadený spolu so spotrebičmi. Parkovanie v okolí domu je bezproblémové.
Cena prenájmu : 600.-€ spolu s energiami, bez internetu a KTV.
Voľný je ihneď, vhodný je na dlhodobý prenájom pre maximálne 4 osoby, bez zvierat.
PLATBY:
Depozit: 600.-€, nájom : 600.-€, provízía pre RK: 500.-€
LOKALITA:
Tichá lokalita plná zelene a stromov, neďaleko centra mesta, poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, detské ihrisko,sieť MHD). V okolí je veľa možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi obľúbené lokality na život v okolí Bratislavy.

Podobné realitné ponuky

Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky
Prenájom 800,- €
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky

MK-REAL ponúka na prenájom pekný 3- izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v tichej časti centra mesta Malacky. Rozloha bytu - 63m2, prvé poschodie s výťahom, 1x loggia. Byt sa...

3-izbový byt 63 m2 Malacky / Jilemnického
Prenájom 800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky 800,- € 3-izbový byt 63 m2 Malacky
Jilemnického
prenájom