Čiližská: Na prenájom nový 1i byt, s výhľadom/eng.text inside

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom veľmi pekný 1i, zariadený v novostavbe na Čiližskej. Byt pozostáva z predsiene so šatníkom, krásnej slnečnej izby spojenej s plne vybavenou kuchyňou (vrátane umývačky riadu), kúpeľne, šatníka a balkóna so 180˚ výhľadom. Byt je kompletne, zariadený, nachádza sa na 9. poschodí. Objekt sa nachádza v tesnej blízkosti, zelene s dobrou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou centra mesta. K bytu patrí jedno parkovacie miesto pred domom.

Cena: 430,-Eur/mes. vrátane energií a parkovania pre jednu osobu, ďalšia osoba +20,-Eur.

Naše hodnotenie nehnuteľnosti: ٭٭٭٭

Offered modern apartment consists of an entrance hall, open kitchen with living room with direct access to balcony with sitting (4 m²), 1 bathroom with shower corner and separate toilet. The apartment is offered for rent completely furnished. Its equipment includes kitchen with appliances, The apartment also comes with 1 parking space in the front of the building. From the balcony i an amazing view. Living in this location provides comfortable living. Other advantages include good transport connections to the city center and the highway, a wide range of amenities and plenty of greenery that you can see directly from the apartment.

Price: 430,-Eur/month incl. utilities utilities and parking, next person 20,-Eur.

Our raing: ٭٭٭٭

Podobné realitné ponuky

1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA
Prenájom 400,- €
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA

Ponúkame exkluzívne na prenájom zariadený 1 izbový byt na Čiernovodskej ulici v časti Bratislava – Vrakuňa. Byt sa nachádza na 3/4 poschodí. Bytový dom je zateplený. Nenachádza sa tam výťah...

1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiernovodská
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA 400,- € 1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiernovodská
prenájom