COMFORT LIVING ponúka - 2 izbový byt s garážovým státím v NOVOSTAVBE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 2 izbový byt v tehlovej novostavbe OPÁL - mestská časť Jarovce. Rozloha 60,96 m2 z toho loggia 3,26 m2, poschodie 2/3, skolaudované v marci 2023. 

Príjemná orientácia na dve svetové strany - obývačka spojená s kuchyňou ponúka výhľad na rodinné domy, pričom spálňa s loggiou je otočená do tichého vnútrobloku. Veľkorysá kúpeľňa s priestorom na vaňu až 170 cm, oddelené WC so závesným systémom. 

Cena zahŕňa stropné chladenie a kúrenie, prípravu na externé žalúzie, plastové okná s izolačným trojsklom, sadrovú omietku, zásuvky a vypínače v bielom prevedení, prípravu na TV a internet, bezpečnostné protipožiarne dvere, betónový poter a izoláciu, keramickú dlažbu a nerezové zábradlie s výplňou bezpečnostného skla na loggii. 

Byt sa predáva v štádiu holobytu. V prípade záujmu možnosť dokončenia do štandardu v spolupráci s exkluzívnym dodávateľom sanity Villeroy & Boch, alebo kompletne na kľúč vrátane kuchynskej linky, nábytku, spotrebičov a bytového textilu.

Byt má vrámci bytového domu ideálne umiestnenie, nachádza sa presne v strede. 

Projekt OPÁL je moderný súbor nižších obytných domov a villa domov prepojených vlastnými vnútro blokovými zónami, chodníkmi a pohodlnými širokými cestami. 

Lokalita je vhodná na bývanie aj prácu z domu, ponúka detské ihriská, grilovacie miesto, multifunkčné športoviská, park s oddychovou zónou, funkčnú obchodnú vybavenosť aj napojenie na cyklotrasu. Do Starého mesta je to 10 min autom, 20 min na bicykli. Mestskú časť zhodnotilo nové diaľničné napojenie, ktoré odbremenilo preťažený Bratislavský obchvat. Občianska vybavenosť Jaroviec zahŕňa tiež materskú a základná školu, potraviny, reštaurácie, MHD, futbalové ihrisko a iné. 

Samostatné garážové státie, ktoré sa nachádza priamo pri výťahu s priestorom po oboch stranách t.j. bez susednej steny, či nosnej priečky. 

V cene je zahrnutý kompletný právny servis.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Jarovce

2i byt so ZÁHRADOU, projekt OPÁL, BA V.,Jarovce,145,44 m2
Predaj 259.900,- €
2i byt so ZÁHRADOU, projekt OPÁL, BA V.,Jarovce,145,44 m2

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 2 izbový mezonetový byt s vlastnou ZÁHRADOU a terasou vo vypredanej PRVEJ ETAPE výnimočného projektu OPÁL , VILADOMY, objekt V11B, BA V., Jarovce...

2-izbový byt 61.54 m2 Bratislava - Jarovce / Jantárová
PREDAJ - OPÁL nový 2-izbový mezonet s predzáhradkou, Jarovce
Predaj 222.000,- €
PREDAJ - OPÁL nový 2-izbový mezonet s predzáhradkou, Jarovce

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na predaj nový 2-izbový mezonetový byt s predzáhradkou v novostavbe Opál v Bratislavských Jarovciach.BYT sa rozprestiera na 2. podlažiach v dome s troma...

2-izbový byt 60.86 m2 Bratislava - Jarovce / Ónyxová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2i byt so ZÁHRADOU, projekt OPÁL, BA V.,Jarovce,145,44 m2 259.900,- € 2-izbový byt 61.54 m2 Bratislava - Jarovce
Jantárová
predaj
PREDAJ - OPÁL nový 2-izbový mezonet s predzáhradkou, Jarovce 222.000,- € 2-izbový byt 60.86 m2 Bratislava - Jarovce
Ónyxová
predaj