MEINL RESIDENCE (C1) - JASNÉ SLOVÁ NEPOTREBUJÚ INTERPRETA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Kupeckého
61.45 m²
7
1
2
áno
nie
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
680,- €/mes. Energie:
145 € / mes
+145,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

109099x zobrazená v zozname / 19508x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

MEINL RESIDENCE (C1) - JASNÉ SLOVÁ NEPOTREBUJÚ INTERPRETA | EXKLUZÍVNY DVOJIZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM & PARKING

« Absoluta sententia expositore non indiget » - Jasné slová nepotrebujú interpreta

BYT C,45 m2 + 7,05 m2 balkón EUR 680,-/Mesiac + 145,- Energie inkl. parkovacie státie v podzemnej garáži VOĽNÉ IHNEĎ

Exkluzívny dvojizbový byt, o výmere 61,45 m2, s priestrannou loggiou, o výmere 7,05 m2, sa nachádza na 1/7 poschodí v modernom bytovom komplexe Meinl Residence, v žiadanej lokalite Bratislavy - Ružinov.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná hala s roll-door skriňou
Priestranná kúpeľňa s vaňou, umývadlom & toaletou
Veľkorysá obývacia izba spojená s kompletne vybavenou kuchyňou & jedálenskou časťou
Spálňa so vstavanou roll-door skriňou & výstupom na diskrétnu loggiu

VYBAVENIE BYTU:


Príjemný dvojizbový byt z nadštandardných materiálov, má drevené parkety a dlažbu, plastové okná, interiérové dvere v nadštandardnej výške, je kompletne zariadený moderným nábytkom (sedacia súprava, konferenčný stolík, LCD televízor, jedálenský stôl so stoličkami, vsatavané spotrebiče - umývačka riadu, práčka, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, digestor, manželská posteľ), bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere & disponuje parkovacím státím v podzemnej garáži.

CENA:


Byt je k dispozícii ihneď & prenajíma sa za cenuEUR 680,-/Mesiac + 145,- Energie inkl. parkovacie státie v podzemnej garáži.

DOMÁCI MILÁČIKOVIA SÚ VÍTANÍ:


Po dlhom hľadaní vhodnej nehnuteľnosti pre komfortné bývanie aj s Vaším domácim miláčikom, ste konečne natrafili na ideálnu ponuku pre Vás. V tomto jedinečnom dvojizbovom byte je vítaný aj Váš domáci parťák, ktorému mu tu bude naozaj skvele. V okolí je veľa milovníkov psíkov a množstvo zelene, kde sa Vaši miláčikovia vyšantia každý deň aj s ich novými štvornohými kamarátmi.

Za každého domáceho miláčika sa mesačný nájom navýši oEUR 25,-.

POPIS OBJEKTU A LOKALITY:


Exkluzívne & moderné dvoj až trojizbové byty, s výmerou od 54,00 m2 – 102,85 m2, s loggiami & balkónmi sa nachádzajú v novopostavenej polyfunkčnej stavbe „Meinl Residence“, skolaudovanej v lete 2014.

Moderný polyfunkčný objekt sa nachádza na nároží ul. Šumavská – Kupeckého – Žellová, v obkolesení už existujúcich bytových domov, ktoré zabraňujú akémukoľvek hluku a zabezpečujú absolútne súkromie.

V blízkosti len pár metrov sa nachádza obchodné centrum CENTRAL, mestská tržnica, mestské trhovisko Miletičova a Autobusová stanica Nivy. Jednoduché napojenie na MHD je len ďalšou výhodou pre obyvateľov.

Meinl Residence je objekt vyššieho štandardu, pozostávajúci z troch samostatne prístupných blokov, ktoré tvorí komerčná pasáž s obchodnými prevádzkami na prízemí. Pre komfortnejšie bývanie sú k dispozícii tri podzemné poschodia, ktoré poskytujú parkovacie státia.

Ku každému dvojizbovému bytu prislúcha jedno parkovacie státie v podzemnej garáži & ku každému trojizbovému bytu prislúchajú dve parkovacie státia v podzemnej garáži.

OBHLIADKY:


Dvojizbový byt je k dispozícii ihneď. Konkrétnejšie informácie ohľadne obhliadok si môžete dohodnúť s nami cez telefón alebo mailom.

PLATOBNÉ PODMIENKY A DOBA NÁJMU:


Doba nájmu pri tomto dvojizbovom byte je minimálne 1 rok (podľa dohody).
Prvé platby pri podpise nájomnej zmluvy sú štandardne následujúce: 1. nájom za mesiac (EUR 825,-) + Depozit (EUR 825,-) + Provízia pre realitnú spoločnosť ADRID REAL (EUR 825,-).

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spolocnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Kupeckého

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Kupeckého v Bratislave - Ružinov v cene 680,- €/mes. je o 151 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 68 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-C1...

Pozícia realitnej ponuky

680,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 499,- €/mes. 3.000,- €/mes.
68.5 m²
Celková rozloha 35 m² 116 m²
61.45 m²
Úžitková plocha 35 m² 97 m²

Kontaktujte

Martina Miklenčičová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha68.5 m²
Úžitková plocha61.45 m²
Poschodie1
Počet poschodí7
Počet izieb2
Statusprenajaté
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicanie
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-C1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny