Dizajnový 3-izbový byt s parkovaním a pivnicou v KLINGERKE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Súkennícka
86 m²
35
5
3
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.115,- €/mes. Energie:
310 € / mes
+ parkovanie 75,- EUR, +310,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 3023x zobrazená detailne / 214x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám ponúka na prenájom dizajnový 3-izbový byt v najvyššej rezidenčnej budove KLINGERKA. Projekt je miestom, kde sa snúbi história s novými možnosťami bývania a komplexnej občianskej vybavenosti.

Ponúkaný byt sa nachádza na 5. poschodí z 35. Disponuje podlahovou plochou 86,40 m2. Z celkovej plochy 86,40 m2 predstavuje podlahová plocha bytu 76,10 m2, plocha pivnice 2 m2 a plocha loggie 10,30 m2. Juhovýchodná orientácia ponúka krásne východy slnka a výhľady na park.

Dispozičné riešenie je veľmi príjemné a praktické. Pozostáva zo vstupnej predsiene, priestrannej obývacej izby s otvorenou dispozíciou kuchyne a jedálne, z dvoch spálni so vstavanými šatníkmi, z kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom vrátane toalety a samostatná toaleta s bidetovým sedátkom. Vstup na loggiu je z obývacej izby.
Byt je krásne vzdušný a svetlý. Kompletne zariadený do najmenších detailov. Skvelá voľba aj pre náročnejšieho klienta. Samozrejmosťou je nadštandardné množstvo úložného priestoru, všetky interiérové prvky aj kuchynská linka sú zhotovená na mieru, vstavané spotrebiče (elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), pracovné priestory, TV projektor v spálni, modifikovateľná detská izba, drevené podlahy, hliníkové okná s izolačným trojsklom, klimatizácia, pračka so sušičkou, smart TV, optické pripojenie na internet.

BENEFITY NEHNUTEĽNOSTI:


- nadštandardné množstvo úložného priestoru,
- TV projektor v spálni,
- modifikovateľná detská izba / pracovňa,
- pracovné priestory,
- kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a toaletou,
- samostatná toaleta s bidetovým sedátkom,
- práčka a sušička,
- všetky kuchynské spotrebiče,
- interiérové tienenie,
- klimatizácia,
- exteriérový nábytok,
- optické pripojenie na internet,
- pivničná kobka o výmere 2m2,
- vyhradené parkovanie.

Pre rezidentov domu je zabezpečená vstupná lobby s recepciou 24/7, k dispozícií je 5 rýchlovýťahov, work-out ihrisko, detské ihrisko, v komerčných priestoroch budovy sa pripravuje prevádzka kaviarne.

Nájomné nezahŕňa poplatok za energie vo výške 310,-EUR a nájomné za exteriérové parkovacie státie vo výške 75,-EUR (platby extra).

Veľkou výhodou celého projektu je kvalita samotnej budovy a moderné poňatie celého projektu, a to po vizuálnej aj technologickej stránke. Projekt je svojou polohou a vybavením vhodný aj pre náročných klientov hľadajúcich moderné mestské bývanie.

Lokalita ponúka bývanie v novovybudovanej časti bratislavského downtown-u. Bývanie na hranici Ružinova a Starého mesta ponúka rýchlu a priamu dostupnosť do centra a všetky výhody, ktoré život v meste ponúka. V pešej dostupnosti sa nachádza nákupné centrumEUROVEA, NIVY, kde nájdete množstvo obchodov, reštaurácii či služieb. Za kultúrou môžete ísť do novej budovy Slovenského národného divadla, ktoré je vzdialené len pár metrov. Obyvatelia majú k dispozícií multifunkčný park, kde centrálnym prvkom je moderné detské ihrisko. V pešej dostupnosti sú aj MHD zastávky.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Nivy na ulici Súkennícka

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 trojizbových bytov v Bratislave - Nivy. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-73...

Pozícia realitnej ponuky

1.115,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 630,- €/mes. 1.390,- €/mes.
86 m²
Celková rozloha 58 m² 140 m²
86 m²
Úžitková plocha 53 m² 140 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha86 m²
Úžitková plocha86 m²
Poschodie5
Počet poschodí35
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statuszrušené
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-733867 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny