DIZAJNOVÝ BYT 3 + 1 SO ZÁHRADKOU, VAJNORY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte bývanie v byte s atmosférou rodinného domčeka, tak potom si príďte pozieť tento byt, ktorý sa nachádza neďaleko Vajnorského jazera a tak kúpanie v lete máte aj na pešo.

Ponúkame na predaj dizajnový mezonetový 3 izb byt s obytným podkrovím, ktoré je bonusom k nehnuteľnosti a poskytuje štvrtú izbu o výmere 30 m2. Byt sa nachádza v radovej zástavbe domčekov v mestskej časti Bratislava – Vajnory na ul. Čierny chodník. K bytu prináleží záhradka. Užitková plocha bytu je 72,89 m2 + balkón 6m2 + záhradka 42 m2 + obytné podkrovie 30 m2.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii (kontrolná revízna správa na elektrinu, nový kondenzačný kotol + novovyvložkovaný komín s revíznymi správami), bezpečnostné dvere, príprava na klimatizáciu.

Byt sa pozostáva:

z prízemia, kde sa sa nachádza denná časť – kuchyňa prepojená s obývacou izbou a výstupom od záhradky, kúpeľňa s toaletou a technická miestnosť/sklad

na prvom nadzemnou podlaží je nočná časť – rodičovská spálňa s balkónom, detská izba resp. pracovňa, kúpeľňa s toaletou

na druhom nadzemnou podlaží je obytné podkrovie s veľkým úložným priestorom, pripojením na tv.


Bytový dom je tehlový, vykurovanie a príprava TÚV v byte sú zabezpečené vlastným kondenzačným plynovým kotlom + zásobník.

V okolí občianska vybavenosť, potraviny, Tesco, NC Vajnoria, cukráreň, čajovňa, MHD bus 52, vlaková stanica, rýchle napojenie na diaľničný obchvat.

Mesačné náklady pre správcu 58 eur/ 1 osoba.

V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny a hypotekárny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy až po prevzatie.

Cena bytu vrátane odmeny pre RK 179.900 EUR.

Podobné realitné ponuky