PREDAJ Dom, chalupa Vizsoly, Maďarsko

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Gönc
Lokalita.: Vizsoly
150 m²
3000 m²
5
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
230V
žumpa
predaj - Rodinný dom
39.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

29493x zobrazená v zozname / 2809x zobrazená detailne / 175x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám rodinný dom vhodný aj ako víkendová chalupa v Maďarskej obci Vizsoly. Obec je od Košíc vzdialená 40 km, jedná sa o väčšiu dedinu, v ktorej sa nachádza múzeum medu a aj múzeum najstaršej biblie v Maďarsku, tzv. Vizsoly biblia. Obec je vyhľadávanou turistami a návštevníkmi múzea a je o ňu príkladne postarané - obecný úrad v maximálnej možnej miere čerpá eurofondy.
Samotný dom je postavený z kameňa a prešiel rozsiahlou a nákladnou rekonštrukciou, ktorá ale nie je kompletne dokončená. V pláne bolo vybudovanie a prevádzkovanie rodinného penziónu.
Zrekonštruované, alebo vymenené boli kompletné inžinierske siete vrátane kompletne nových elektrických rozvodov, zrenovovaná bola strecha, nové omietky, čiastočne vymenené podlahy - dlažby, plávajúce podlahy.

Kúrenie - plynové gamatky, piecky na tuhé palivo.


Predná časť domu má 3 izby, kúpeľňu s WC, veľkú predsieň, v ktorej je možné dobudovať kuchynský kút, v strednej časti je voľná miestnosť, ktorá bola plánovaná ako malý apartmán a v zadnej časti domu sú dve izby, vstupná predsieň, v ktorej je tiež možnosť dobudovania kuchynského kútu a dve miestnosti, ktoré boli plánované ako ďalšia kúpeľňa a WC.
Inžinierske siete: elektrika, voda (obecný vodovod a studňa), plyn, žumpa.
Pozemok je krásny, široký, rovinatý o výmere 3.000 m2.
Nehnuteľnosť je vhodná ako na celoročné bývanie, tak aj ako víkendová chalupa, prípadne je vhodná na bývanie dvojgeneračnej, alebo viacčlennej rodiny, ako rodinné sídlo, prípadne prevádzkovanie ubytovacieho zariadenia spojená s voľnočasovými aktivitami.

Okolie je vhodné na turistiku, bicyklovanie...


Dom je kúpou okamžite voľný.

V cene je kompletný maďarský právny servis spolu s dvojjazyčnou kúpnou zmluvou (autorizovaný právnik spolu s autorizovanou tlmočníckou firmou), vklad na kataster spolu s poplatkami, prepis médií, tlmočenie.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

39.900,- €
Cena nehnuteľnosti 19.000,- € 190.000,- €
3000 m²
Rozloha pozemku 80 m² 6810 m²
200 m²
Zastavaná plocha 60 m² 200 m²
150 m²
Úžitková plocha 60 m² 220 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3000 m²
Zastavaná plocha200 m²
Úžitková plocha150 m²
Počet izieb5
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Strechapo rekonštrukcii
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PL-199 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny