Dom na podnikanie - stolárstvo, autoservis, Tr. Mitice, pozemok 690 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dom vhodný na bývanie spojené s podnikaním v obci Trenč. Mitice. Podlahová plocha domu je 200 m2, pozemok má 690 m2. Dom je rozdelený na dve časti so samostatným vstupom. Jedna časť má nové plastové okná, v druhej sú pôvodné drevené, Obidve časti domu majú rekonštruovanú strechu pokrytú plechom. V ľavej časti je jedna veľká miestnosť orientovaná na západ, ktorá môže slúžiť ako obývacia izba prepojená s kuchyňou, v zadnej časti je menšia miestnosť s krbovými kachľami, orientovaná na východ, kde je možné urobiť spálňu. Priestor má samostatné WC, priestor pre sprchu a kúpeľňu s bojlerom. Táto časť domu je podpivničená - pivnica dostupná priamo z domu, druhá pivnica je dostupná z dvora a je tu umiestnený kotol na tuhé palivo a dreváreň. Pravá časť domu, ktorá je v pôvodnom stave, má jednu väčšiu miestnosť s oknami na západ a na východ a jednu menšiu miestnosť susediacu s rekonštruovanou časťou domu, ktorú je možné k nej pričleniť. V zadnej časti domu je terasa s výhľadom na Strážovské vrchy. V dome je možné prevádzkovať autoservis, stolárstvo, prípadne využiť na podnikanie podľa vlastného výberu a spojiť to s bývaním v nehnuteľnosti. Dom je napojený na vodu, elektrickú energiu, plyn je na hranici pozemku, žumpa na dvore.
V cene nehnuteľnosti je kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností vrátane úhrady poplatku za návrh na vklad, sprostredkovanie financovania, úhrada poplatku za návrh na vklad záložných zmlúv do katastra nehnuteľností v prípade, že je úver sprostredkovaný LK REALITY s.r.o., provízia Realitnej kancelárie.

Podobné realitné ponuky

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne
Predaj 3.800.000,- €
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obchodnými a kancelárskymi priestormi, s celkovou podlahovou plochou 5.810,67 m2. V budove sa nachádzajú obchodné prevádzky, administratívne priestory, prevádzka reštauračného typu, skladové...

Budova 5810.67 m2 Trenčín / Pod Sokolice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne 3.800.000,- € Budova 5810.67 m2 Trenčín
Pod Sokolice
predaj