DOM NA PREDAJ - KOŠICE - ŠACA - VÝHODNÁ POLOHA A CENA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY PONÚKA NA PREDAJ :
- Starší rodinný dom gazdovského typu v lokalite Košice - Šaca na Jabloňovej ulici.
Dom o výmere 120 m2, stojaci na rovinatom pozemku o rozlohe 544 m2 je v dobrom stave, po čiastočnej rekonštrukcii, v posledných rokoch využívaný na podnikanie v oblasti gastronómie, má dva samostatné vstupy a je prispôsobený požiadavkám Úradu verejného zdravotníctva a teda vhodný na kúpu aj na komerčné účely. Dom je však samozrejme vhodný po drobných úpravách aj na bývanie (vytvorenie priečok v prednej najväčšej miestnosti, možnosť vytvoriť dva-tri izby plus kúpeľňu a toaletu, dispozične sa tu dá pekne pohrať a vytvoriť jednu samostatnú obytnú časť v prednej časti domu a druhú samostatnú obytnú časť vzadu. Tak by mohli v tejto nehnuteľnosti byť dva nezávislé byty so samostatnými vstupmi. Tento dom je kúpou voľný ihneď.
Dom pozostáva zo šiestich miestností a to:
- vstupnej chodby
- kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou
- priestrannej kancelárie (nepriechodnâ, napravo od vstupnej chodby)
- dvoch menších prechodových miestností (naľavo od vstupnej chodby)
- veľkej, priestrannej kuchyne s umývadlom umiestneným na stene pri vstupe do tohto veľkého priestoru (dispozícia v tvare U, t. j. veľká miestnosť a dva "uličky" , v jednej "uličke" je v rohu umývadlo a v druhej sú druhé vstupné (predné) dvere do nehnuteľnosti). Vo veľkej, hlavnej časti tejto miestnosti sú okná situované smerom do ulice.

Na pozemku sa nachádza aj:
- garáž (20 m2)
- malý sklad náradia
- ovocné stromy v záhrade za domom

Cena nehnuteľnosti je 74 999 € vrátane provízie.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s predajom, prenájmom, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Katarínu Saparovú, telefonicky: , alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky