DOM NA PREDAJ, OBEC DRIENOVEC, KE-OKOLIE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Drienovec
237 m²
237 m²
2
4
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
149.990,- € DOM plus PODNIKANIE
Ponúknite vlastnú cenu

143534x zobrazená v zozname / 11321x zobrazená detailne / 211x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na predaj rodinný dom so zabehnutou kaviarňou v obci Drienovec.

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo uprednostniť záujemcu s najvyššou ponukou na odkúpenie domu.

Základné informácie: Dom sa nachádza v centre obce a dispozične je riešený dom nasledovne. Na prízemí sa nachádza kaviareň pre cca. 30 zákazníkov. Vonkajšie sedenie zahŕňa 50 miest. Na prízemí sa ďalej nachádza kuchynka, WC muži, ženy, prechodová hala, sklad a ďalšia miestnosť a WC k dispozícii. Dom je čiastočne podpivničený. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, kuchynka, a kúpeľňa spolu s WC. Dom má dva vstupy. Technická miestnosť má osobitný vstup.

Technické informácie: Zastavaná plocha pozemku je 237m2. Kolaudácia domu prebehla v roku 1995. Dom je skladá z dvoch častí, pôvodná rekonštruovaná časť domu a novšia časť domu. Na dome sú čiastočne vymenené plastové okná, dom je čiastočne zateplený, strecha je zateplená. Na poschodí sa nachádza drevený obklad domu. Dom je napojený na elektrinu, verejnú kanalizáciu, verejný vodovod. Kúrenie v domu je riešené plynom. Ohrev vody je riešený plynom alebo elektrinou.

Lokalita: Obec Drienovec sa nachádza 22min autom od obchodného centra Atrium Optima Košice, od centra Košíc cca. do 30.minút. V obci je plná občianska vybavenosť nachádza sa tu Slovenská Pošta, Obchod Milk-Agro, Fresh, Coop Jednota, kostol sv.Martina, materská škola, základná škola a iné.

Názor makléra: Dom je situovaný vo vedľajšej uličke. Podľa môjho názoru je vhodný aj pre väčšiu rodinu alebo pre človeka, ktorý chce spojiť podnikanie s bývaním. V Drienovci je to jediná kaviareň, takže podnik má aj dostatok klientov a dobrý potenciál.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Drienovci

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Drienovci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0917.., uveďte číslo ponuky ZR-MD...

Pozícia realitnej ponuky

149.990,- €
Cena nehnuteľnosti 29.500,- € 510.000,- €
237 m²
Rozloha pozemku 237 m² 3710 m²
237 m²
Zastavaná plocha 54 m² 1052 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku237 m²
Zastavaná plocha237 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáiné
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MDD-202 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny