4 IZBOVÝ DOM NA PRENÁJOM, OBEC: KOKŠOV-BAKŠA, KE-OKOLIE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom veľmi peknú novostavbu - 4izb. Bungalov, 2xWC, výrivá vaňa, sprchovací kút, nová práčka Whirpool, nová kuch. linka, čiastočne zariadený, blízko Košíc, v obci Kokšov Bakša, ktorá sa nachádza 8 km od Košíc, 10 minút autom.

Hlavné výhody domu:

- novostavba domu, nový veľmi pekný interier
- optický internet, rozvod v každej izbe + WIFI ,sat. TV
- vzdialenosť od Košíc, dostupnosť aj MHD
- dvor a záhrada k dispozícii, bezproblemové parkovanie aj pre viac áut
- tiché a pekné prostredie, oplotené betonovým plotom


Základné technické informácie: Dom má úžitkovú plochu 100m2, celková plocha pozemku cca. 10 árov. Pozemok je oplotený betónovým plotom
Prípojky: obecný vodovod, elektrina, plyn, žumpa
Obytná časť pozostáva zo štyroch izieb.
Kuchyňa je zariadená novou kuchynskou linkou, digestor, sporák, chladnička, mikrovlnka, stôl, stoličky. Obývacia izba je čiastočne zariadená – sedačka, stolík a Lcd televízor. Je tam zavedený optický internet a satelitná TV. Jedna izba je čiastočne zariadená. Dve izby sú zatiaľ prázdne. V kúpeľni sa nachádza výrivá vaňa, sprchovací kút a k dispozícii je nová práčka zn. Whirpool. Dalšie samostatne WC s umývadlom. Za domom zahradné stoličky a stôl na posedenie. Možnosť parkovať pred domom aj za domom a k dispozícii veľká priestranná záhrada.

Cena prenájmu je 590,-eur + cca.110,-eur je cena za energie. (internet, elektrina, voda, plyn, odpad). Dohoda na cene energií možná v závislosti od počtu osôb. Spolu za nájom a energie 700,-eur. Depozit je vo výške 700,-eur. (v cene jedného nájmu).

Lokalita: V obci sa nachádzajú – materská škola, základná škola 1-4, zastávka SAD, MHD, CoopJednota.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s predajom, prenájmom, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach

Podobné realitné ponuky