DOM ZA CENU POZEMKU, PRVÝ RAD PRI MORI, TROGIR, CHORVÁTSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame vám na predaj poschodový dom s dvoma veľkými bytmi v prvom rade pri mori v obci Marina v Trogire.

Dom je samostatne stojaci a veľkou výhodou je obrovský pozemok. Na prízemí domu je byt s dvoma izbami, obývačkou, kuchyňou a jedálňou, kúpeľňou, WC a veľkou zastrešenou terasou. Na prvom psochodí je totožný byt s terasou. Na záhrade sa nachádza garáž a vedľa domu priestranné parkovisko pre viac áut,
V dome sa normálne býva, pre prípadný prenájom je potrebných pár kozmetických úprav. Pozemok s rozlohou 1400 m2 môže byť veľmi zaujímavý pre investora, ktorý môže dom zbúrať a na jeho mieste postaviť napríklad hotel s bazénom.
V obci Marina sa momentálne veľmi investuje, je urobená nová promenáda, v okolí je niekoľko vyhlášených reštaurácii a dostupnosť všetkého je na dosah ruky.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita:Marina, Trogir, Chorvátsko
* úžitková plocha: 290 m2
* plocha pozemku: 1400 m2
* garáž
* klimatizácia

DISPOZÍCIA:
* prízemie: 2 spálne, kuchyňa, obývačka, kúpeľňa s toaletou, terasa
* 1 poschodie: 2 spálne, kuchyňa, obývačka, kúpeľňa s toaletou, terasa

OKOLIE:
V obci Marina sa momentálne veľmi investuje, je urobená nová promenáda, v okolí je niekoľko vyhlášených reštaurácii a dostupnosť všetkého je na dosah ruky.

CENA : 390.000 €

ID: 8182026

Vážení klienti, prehliadka nehnuteľnosti je možná iba s podpísanou zmluvou o zastúpení, ktorá je základom pre ďalší proces súvisiaci s kúpou a predajom, všetko v súlade s GDPR a Zákonom o sprostredkovaní pri kúpe nehnuteľnosti. Kupujúci platí zákonnú províziu za zastúpenie vo výške 3% od dohodnutej ceny.

Podobné realitné ponuky