4629, dom Košice - Ludvíkov dvor

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj rodinný dom v Košiciach v časti Ludvikov dvor. Stavebný materiál použitý pri výstavbe domu by mal byť kváder v kombinácii s tehlou. Dom má sedlovú strechu so strešnou krytinou eternit v kombinácií s plechom. Na 1228 m2 upravenom pozemku sa okrem nehnuteľnosti nachádza hospodárska miestnosť, udiareň, obrobená záhrada, ovocné stromy a vlastná studňa. Dispozične je dom rozdelený na suterén a prízemie. Dom je podpivničený jednou miestnosťou s plochou cca 9m2. Prízemie má tri obývané miestnosti, kuchyňu, samostatné WC, kúpeľňu, priestrannú komoru, dielňu a špajzu. Stav: nehnuteľnosť nevykazuje žiadne statické chyby, je vhodná na okamžité bývanie. IS: elektrina (202/380V), plyn, mestská voda, žumpa, kanalizácia pred domom. Kúrenie: plynom cez radiátory . Využitie: Dom je vhodný pre rodinné bývanie, v súčasnosti je obývaný s potenciálom využitia ďalších miestnosti. Občianska vybavenosť: voľba je na budúcom majiteľovi buď Košice, alebo Šaca.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Bližšie informácie a obhliadku tejto nehnuteľnosti, Vám radi sprostredkujeme na telefónnom čísle: Ing. Rudolf Dohányos .

Podobné realitné ponuky