Budova, exkluzívne, predaj, Lučenec

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný murovaný objekt s plochou strechou o rozlohe 430 m2. Celková úžitková plocha objektu je 700 m2 a plocha pozemku predstavuje 1620 m2.

Na budove prebiehajú postupne rekonštrukčné práce. Objekt je odizolovaná proti zemnej vlhkosti. Strecha na budove je kompletne zrekonštruovaná (rekonštrukcia prebehla v 2011). Objekt sa nachádza v okresnom meste Lučenec s dobrou dostupnosťou.

Pri vstupe do objektu sa na ľavej strane nachádza kancelária, predpripravená sprcha a toaleta. Vzadnej časti sa nachádzajú dve veľké garáže s jednou malou kanceláriou umiestnenou priamo v garáži a dve menšie miestnosti od vonku budovy.

Na druhom podlaží sa nachádzajú tri kancelárie, ktoré sú veľké a pekne presvietené, jedna veľká miestnosť, ktorá by bola vhodná ako sklad, pánske a dámske toalety, kuchynka.

V budove je zavedená elektrika a kanalizácia.

Výhodou objektu je, že na streche budovy sú umiestnené fotovoltické panely, ktoré sú zazmluvnené odberom vytvorenej energie a vytvárajú tak pre majiteľa objektu pasívny príjem (cca 2000 eur/mesiac).

Zodpovedný maklér: Ing. Stanislav Thomka, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2016 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Na predaj pekná komerčná budova v centre mesta Lučenec
Predaj 399.990,- €
Na predaj pekná komerčná budova v centre mesta Lučenec

Ponúkame na predaj krásnu, dvojpodlažnú komerčnú budovu v priamom centre, na najfrekventovanejšej ulici v meste Lučenec. Celková zastavaná plocha je 288 m2. Na prízemí budovy je veľký obchodný priestor, v...

Budova 288 m2 Lučenec / T. G. Masaryka
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj pekná komerčná budova v centre mesta Lučenec 399.990,- € Budova 288 m2 Lučenec
T. G. Masaryka
predaj