Kočovce - Becková Vieska, polyfunkčná budova neďaleko Zelenej Vody

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj tejto nehnuteľnosti je sprostredkovávaný našou realitnou kanceláriou prostredníctvom exkluzívneho zastúpenia klienta.

Dohoda istá!

Polyfunkčnej budove vrátane malého domčeka správcu a príslušenstva postaveného na pozemku 1511 m2 v k.ú. Beckovská Vieska, cca 3 km od areálu Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom.


Ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu postavenú v roku 2009 v obci Kočovce - Becková Vieska.

Popis: Polyfunkčná budova (PB) - má dve nadzemné poschodia, každé so zastavanou plochou 243 m2, PB je v nadštandardnom prevedení - drevené euro okná, obklady a dlažby, dvere, zariaďovacie predmety, laminátové parkety, kuchyňa. PB má 11 izieb, každá izba má vlastnú kúpeľňu s WC, veľkú kuchyňu s jedálňou, sklady 3x, hala, chodba, schodisko, 2x terasa.

Malý domček správcu - má dve nadzemné poschodia, každé so zastavanou plochou 53 m2, v nadštandardnom prevedení - drevené euro okná, obklady a dlažby, dvere, zariaďovacie predmety, laminátové parkety. Na prízemí je obývacia izba s prípravou na kuchyňu, kúpeľňa s WC, chodba, schodisko s odkladacím priestorom pod schodiskom.
Na prízemí sa nachádza jeden veľký priestor - môžno rozdeliť na 3 izby. Kúrenie ústredné, plynové, ohrev TÚV súbežne s kúrením. Dom je kompletne zateplený s novou fasádou.

Celková plocha: 590 m2, obytná plocha: 400 m2.

Pozemok: 1 511 m2, rovinatý, oplotený, s okrasnou záhradou.
Pozemok je oplotení murovaním oplotením, na pozemku sa nachádza parkovisko o výmere 680 m2 s parkovaním pre min. 26 áut.

IS: elektrina (220/380V), verejný vodovod, plyn, kanalizácia, telefónna linka a internet.

V prípade záujmu zabezpečíme sprostredkovanie úveru.

Podobné realitné ponuky - Budova, Nové Mesto nad Váhom