Krásny slnečný 5-izbový rodinný dom, ČR - Břeclav, Fibichova ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS DOMU:
Ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom v krásnom, tichom  prostredí na hranici Lednicko - Valtického areálu v novej lokalite rodinných domov v Českej Republike, Břeclav na ulici Fibichova. Dom sa skladá so vstupnej chodby, garáže, pivničných priestorov, kotolne, na prvom podlaží sa nachádza kuchyňa s obývačkou, vstupná chodba, výstup na terasu a záhradu, na prvom medziposchodí sa nachádzajú tri spálne, veľká kúpeľňa a samostatné WC. Na druhom poschodí sa nachádza veľká podkrovná obytná miestnosť.

STAV DOMU:
V celom dome sú plastové okná, laminátové podlahy, alarm, nová kuchynská linka so spotrebičmi - chladnička, rúra, sklokeramická doka, nová kúpeľňa s rohovou vaňou. Dom sa predáva kompletne zariadený, voľný ihneď. Možnosť hypotekárneho úveru. Dom má plynové kúrenie, všetky inžinierske siete. Možnosť predaj aj cudzincovi s s.r.o., vhodné aj na chov psov.
cena domu s pozemkom cca. 1000 m2 - 210.000,- eur.
cena domu s pozemkom 500 m2 - 175.000,- eur.

LOKALITA:
Dom sa nachádza v tichej lokalite na konci pozemku sa nachádza potok. Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, kúpalisko, tenisové kurty, školy, škôlky, nákupné možnosti, veľa možností relaxu a športu. Blízko slovenskej a rakúsej hranice a diaľničného pripojenia, cca. 76 km od BA a 7 km od Reinthal -  Rakúsko.

Podobné realitné ponuky