PRENÁJOM, prevádzkovej budovy, 262,3m2, Odborárska, BA III

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom prevádzkový objekt po rekonštrukcii, BA III, Nové Mesto, Odborárska ulica, vnútorná užitková plocha 262,30 m2 + vonkajšia spevnená asfaltová plocha pred objektom vo výmere 164 m2, spolu 426.30 m2
POPIS: prízemie: hlavný vstup s kancelárskym priestorom a sociálnym zázemím- 2x WC, kuchynský kút (23,80 m + 28,50 m2). Vstup do prevádzkovo- skladovej časti je možný jednak z kancelárskych priestorov, taktiež priamo cez 2 garážové brány s ďialkovým ovládaním. 1.poschodie: schodisko, 2x skladový priestor.(prízemie a poschodie spolu 210 m2)
Rekonštrukcia: novo zateplená budova, vlastné kúrenie - plynový kotol, samostatné merače energií, 2x garážová brána na diaľkové ovládanie, alarm, plastové okná a vstupné dvere, na poschodí repasované zaizolované okná v prednej časti, plastové okná v zadnej časti, nová maľovka, podlahy: prízemie dlažba, poschodie betónový poter.
Strážený areál s vrátnicou a vstupnou rampou, výborná poloha a dopravné napojenie na Vajnorskú alebo Račiansku ulicu, možnosť stravovania v areáli, v blízkosti MHD, voľné od 01.07/2016 .
Cena mesačného nájmu vo výške 1463,50,- EUR + DPH zahŕňa aj strážnu službu + energie podľa skutočného odberu.

TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky