Na predaj radový RD iba 1,5km od obce Vajnory. REZERVOVANÝ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL PARTNERS ponúka na predaj 2-podlažný RODINNÝ DOM v radovej zástavbe iba 1,5km od obce VAJNORY. Nachádza sa na začiatku obce Chorvátsky Grob –časť ČIERNA VODA. Dom je moderne a nadštandardne zariadený, vybavený krbom, plne klimatizovaný, s nízkymi mesačnými nákladmi. K domu patrí záhradka 110m2 s terasou a príjemným posedením v súkromí.

Stav a dispozičné riešenie
3-izbový rodinný dom s celkovou úžitkovou plochou 93m2, je umiestnený na 240m2 pozemku. Zastavaná plocha vrátane dvora pred domom 130m2, za domom záhradka 110m2.

Prízemie - vstupná chodba, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, WC. Z obývacej izby je vstup na 15m2 terasu a záhradku.

Poschodie – chodba, spálňa s balkónom orientovaným do záhradky, detská izba, kúpeľňa s vaňou a WC, technická miestnosť.

Dom je moderne zariadený, zhotovený z nadštandardných materiálov, vo všetkých izbách KLIMATIZÁCIA. Kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou na mieru so zabudovanými značkovými spotrebičmi zn. ELECTROLUX (varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, zabudovaná chladnička s mrazničkou). V izbách na poschodí a na chodbe sú zabudované šatníky na mieru. V celom dome je podlahové vykurovanie, zabezpečené kvalitným plynovým kotlom WIESSMANN. V obývacej izbe je kvalitný KRB.
Záhradka za domom je vybavená automatickou závlahou a studňou, záhradným domčekom. Pred domom sa nachádzajú 2 parkovacie miesta a priestor na uskladnenie dreva.

Lokalita a okolie
Dom sa nachádza na začiatku Čiernej Vody, v obytnom komplexe rodinných domov nazývaným PANÓNSKY HÁJ 2. Novovybudovaná štvrť moderných rodinných domov, veľmi príjemné a tiché prostredie, bezproblémové parkovanie, blízko MHD.
Neďaleko je obchodné centrum MONAR s obchodnou pasážou a viacerými službami a supermarket TESCO, v obci je škola aj škôlka, praktický aj detský lekár, zubná ambulancia, veterinár.

K výhodám bývania na Čiernej Vode patrí najmä tiché prostredie, blízkosť prírody chránenej prírodnej rezervácie, občianska vybavenosť, ako aj rýchly prístup do centra Bratislavy a na diaľnicu.

Podobné realitné ponuky

PREDAJ: Výstavba nízkoenergetických montovaných drevodomov
Predaj 119.990,- €
PREDAJ: Výstavba nízkoenergetických montovaných drevodomov

Realitná kancelária Dobré reality Vám v spolupráci so stavebnou firmou ponúka výstavbu nízkoenergetických drevodomov.Dom je postavený z drevopanelov a môžeme Vám ho postaviť hocikde na Slovensku, stačí mať pozemok...

Rodinný dom 80 m2 Bratislava - Vajnory
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY
Predaj 269.900,- €
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY

Realitná kancelária RELCOM Vám v zastúpení Heleny Lukačinovej ponúka na predaj starší dvojpodlažný rodinný dom s pozemkom o výmere 481m2. Dom sa nachádza v pokojnej lokalite Bratislavy. Ul. Pod Válkom...

Rodinný dom 185 m2 Bratislava - Vajnory / Pod Válkom
3-izbový rodinný dom, Bratislava - Vajnory, kúpou voľný
Predaj 299.000,- €
3-izbový rodinný dom, Bratislava - Vajnory, kúpou voľný

Číslo ponuky : 189746, Kontakt: Eduard Číž, Telefón : 0910 706 802, E-mail : ciz@vasereality.skRealitná kancelária Vaše Reality Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový rodinný dom nachádzajúci sa...

Rodinný dom 88 m2 Bratislava - Vajnory / Roľnícka
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2
Predaj 269.900,- €
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2

TUreality ponúka na predaj 3-izbový podpivničený rodinný dom so samostatnou garážou v Bratislave, mestskej časti Vajnory.Rodinný dom sú súčasťou dvojdomu.Celková rozloha pozemku je 481 m2.VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: +...

Rodinný dom 481 m2 Bratislava - Vajnory
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ: Výstavba nízkoenergetických montovaných drevodomov 119.990,- € Rodinný dom 80 m2 Bratislava - Vajnory predaj
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY 269.900,- € Rodinný dom 185 m2 Bratislava - Vajnory
Pod Válkom
predaj
3-izbový rodinný dom, Bratislava - Vajnory, kúpou voľný 299.000,- € Rodinný dom 88 m2 Bratislava - Vajnory
Roľnícka
predaj
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2 269.900,- € Rodinný dom 481 m2 Bratislava - Vajnory predaj