Predané-Predaj Rodinný dom - bungalov, novostavba, Teriakovce, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Teriakovce
125 m²
954 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

88368x zobrazená v zozname / 16443x zobrazená detailne / 264x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom - bungalov, novostavba z roku 2011, Teriakovce, Prešov. Bungalov sa nachádza v novej lokalite novostavieb na pozemku o výmere 954m2, zastavaná plocha 190m2, úžitková plocha 125m2 + terasa + garáž. Skladba domu: Predsieň, WC, chodba, kuchyňa, obývacia izba, 3 krát izba, kúpeľňa s WC. Materiál: obvodové murivo porotherm 30cm, strecha pálena betónová škrídľa, fasádna omietka škrabaný brizolit, klampiarské konštrukcie strechy z pozinkovaného plechu /žľaby, zvody, komíny, prieniky, snehové zachytávače/, bleskozvod, betónové základy s plochou izoláciou, plávajúce podlahy, podlahové teplovodné vykurovanie, plastové okná, kozub, kotol... Dom je napojený na elektrinu, plyn, vodu a má aj vlastnú studňu, žumpa. K domu prislúcha veľká terasa s východom z obývacej izby a jednej izby, pod terasou je pivnica, pozemok je oplotený a jeho úprava spočíva aj vo výsadbe tují. Rozľahla rovinatá plocha voľného pozemku postačuje ak iným aktivitám ako šport či detské ihrisko. Dana lokalita je v útrobách plnej zelene a má dostupnosť priamo do lesa. Obec bude v blízkej dobe ťahať kanalizáciu do danej časti. Dostupnosť do mesta je možné aj s MHD a autom je to len pár minút. Teriakovce sú vyhľadávaná lokalita práve pre jej výhodnú polohu, pokojnú lokalitu a napojenie sa na 2 smery Šalgovik a Solivar.... V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Teriakovciach

Rozloha je o 27 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Teriakovciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Teriakovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907190.., uveďte číslo ponuky ZR-PO...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku954 m²
Zastavaná plocha190 m²
Celková rozloha125 m²
Úžitková plocha125 m²
Poschodieneuvedené
Statuspredané
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POTH-158 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.