Rodinná vila v širšom centre, 200 m2, Juh, ul. Lichardova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj rodinnú vilu v širšom centre Košíc na Lichardovej ulici, vo veľmi tichom a kľudnom prostredí a zároveň na dosah od centra mesta. Vila predstavuje ideálnu voľbu pre bývanie viac člennej rodiny, ale zároveň je vhodná aj na komerčné účely, môže slúžiť ako vysoko reprezentatívne sídlo firmy, či ako ateliér umelca. Galéria a otvorený priestor na poschodí spojený s krásnou zimnou záhradou uspokojí aj veľmi náročného klienta. Vila je dvojpodlažná a má úžitkovú plochu cca 200 m2, celková výmera pozemku je cca 250 m2. K vile prislúcha prístrešok, ktorý slúži na parkovanie a krásna krytá terasa s kamennou fontánou
Na prízemí vily sa nachádza priestranná predsieň, veľká obývačka prepojená s kuchyňou, ktorej dominuje starožitná kachľová pec, nachádza sa tu aj jedáleň a pracovný kút, taktiež kúpeľňa so sprchovacím kútom a oddelená toaleta. Po nádhernom schodisku z masívneho dreva sa dostanete na galériu a ďalej do veľkého otvoreného priestoru spálne s viacerými veľkými oknami, čiže je možné tento priestor ponechať otvorený, alebo ho v prípade potreby predeliť na dve miestnosti. Súčasťou poschodia je krásna zimná záhrada, veľká kúpeľňa, ktorej súčasťou je vaňa aj sprchový kút, taktiež toaleta. V suteréne domu sa nachádza pivnica, ktorá je rozdelená na vínnu pivničku vhodnú na posedenie, druhá časť pivnice je obložená kameňom a slúži na skladovanie potravín a ako sklad všeobecne.
Zariadenie vily je v klasickom štýle, schody, zábradlie, zárubne a dvere sú z dreveného masívu, na prízemí sa nachádza keramická dlažba, ktorá dopĺňa celkovú atmosféru vily. Nájdete tu krásne kusy starožitného nábytku, ktoré je možné si odkúpiť po dohode s majiteľom. Vykurovanie je plynové v kombinácii s kúrením drevom v kachľovej peci. Celková rekonštrukcia vily prebehla v roku 2007.
Mesačné náklady sú cca 200 eur.
Vila sa nachádza v bezprostrednej blízkosti centra mesta, takže okolie disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, v okolí sa nachádza škola, škôlka, obchodné centrá, nemocnica, zastávka MHD a široké možnosti kultúrneho a spoločenského vyžitia.
V prípade záujmu o obhliadku vily ma kontaktujte. Katarína Kočíková, Mobil:

Podobné realitné ponuky