Rodinný dom, prenájom, Na Hôrke, Košice - Kavečany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom luxusný, dvojpodlažný rodinný dom s bazénom na ulici Na Hôrke v Košiciach - Kavečany. Dom bol skolaudovaný v roku 2012 a jeho celková rozloha predstavuje 350 m2. Súčasťou interiérového zariadenia je dlažba, plávajúce podlahy, obojstranný krb, domáce kino. Vykurovanie v dome zabezpečuje elektrokotol a celé prízemie disponuje podlahovým kúrením.

Dispozičné riešenie: spodné podlažie tvorí spálňa, obývačka, kuchyňa s jedálenským kútom, technická miestnosť, telocvičňa a kumbál. Na vrchnom podlaží sa nachádzajú dve spálne a dve pracovne. Na oboch podlažiach je situovaná kúpeľňa s toaletou. K domu patrí zastrešený bazén s vykurovaným tepelným čerpadlom a nový nájomca bude taktiež môcť využívať multifunkčné ihrisko, ktoré je určené pre realizáciu viacerých športov (futbal,tenis). Rodinný dom sa prenajíma s kompletným zariadením a k dispozícii je ihneď.

Mesačné náklady predstavujú 1500,- €/mes. vrátane internetu a Ktv + 500,- €/mes. energie. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Ing.Marek Marchevský, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a foto dokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2016 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky