Prenájom rodinného domu, Pri Šajbách, Bratislava - Rača, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom prízemný dom na ulici Pri Šajbách, mestská časť Bratislava - Rača. Dom sa nachádza v priemyselnej časti, je vhodný na ubytovanie 13 ľudí.

Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, priechodnej obývacej izby s jedálenským kútom a menšej kuchyne. V dome sa nachádza 5 samostatných izieb a veľká kúpelňa s 3 sprchami, 3 umývadlami a 2 WC. Priestory domu sa prenajímajú zariadené - kuchynská linka so sporákom, chladničkou, v jedálenskom kúte je stôl a stoličky. V obývacej izbe sa nachádza rohová sedacia súprava. Izby sú vybavené posteľami a skriňami.

Priestory sú voľné ihneď.

Pred domom je veľký priestor vhodný na parkovanie viacerých vozidiel, prípadne ťažkej techniky, preto je vhodný pre stavebné a montážne firmy.

Mesačný nájom predstavuje 1.200,- € + DPH/mes., vrátane energií a parkovania.

Zodpovedný maklér: Mgr. Eva Ďuricová, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2016 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Prenájom rodinného domu v tichej lokalite v Rači s krásnou záhradou
Prenájom 2.500,- €/mes.
Prenájom rodinného domu v tichej lokalite v Rači s krásnou záhradou

PRENÁJOM VEĽKORYSÉHO RODINNÉHO DOMU, VHODNÉHO PRE VEĽKÚ RODINU, PRÍPADNE NA PODNIKANIE. PRIESTRANNÝ SUTERÉN 140 M2, S VÝCHODOM DO ZÁHRADY A PRÍSTUPOM NA ULICU.Ponúkame na prenájom krásny rodinný dom so...

Rodinný dom 540 m2 Bratislava - Rača
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom rodinného domu v tichej lokalite v Rači s krásnou záhradou 2.500,- €/mes. Rodinný dom 540 m2 Bratislava - Rača prenájom