TOP PONUKA ! Ponúkame na predaj budovu vhodnú ako investícia.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj je táto budova.
Budova je zrealizovaná ako podpivničená stavba s troma nadzemnými podlažiami.
V suteréne sa nachádza miestnosť s technologickým zariadením (kompresor, výveva), plynová kotolňa, sklady, výťah, priestory pre archiváciu a dielne.
Na prízemí sa nachádza samostatná vstupná časť, schody, výťah, šatne, sociálne zariadenia, dielne, chodby a zvonku prístupný predajný priestor s dvoma vstupmi.
Na II. a III. NP sa nachádzajú schody, výťah, dielne, chodby, kancelárie, sociálne zariadenia a skladové priestory.
Vykurovanie ako aj ohrev je riešené plynovým kotlom umiestneným v suteréne objektu, ktorý bol osadený v r. 2002. Kúrenie je teplovodné, ako vykurovacie telesá sú použité plechové radiátory.
Objekt je pripojený na verejné rozvody vody, kanalizácie, zemného plynu, NN a slaboprúdové rozvody. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická.
Budova je vybavená vlastným technologickým rozvodom tlakového vzduchu a tlakovým odsávacím systémom s centrálnymi jednotkami umiestnenými v suteréne.
V objekte je umiestnený osobný ako aj nákladný výťah.
V r. 2011 bola vykonaná komplexná rekonštrukcia predajných priestorov na prízemí objektu. V rámci tejto bola zrealizovaná keramická podlaha, zriadený nový vchod do zázemia predajne ako aj sociálne vybavenie (sprcha, umývadlo, WC).
V roku 2013 bola vykonaná čiastková rekonštrukcia strešného plášťa a klampiarskych konštrukcií strechy.
Podľa územného plánu a statického posudku je možnosť nadstavby ďalších troch podlaží.

Budova sa nachádza v Trenčíne, časť Sihoť na Opatovskej ceste, v blízkosti železničnej trate. Vzdialenosť do centra mesta je cca 2200 m. Budova je situovaná v blízkosti zástavby obytných domov v areáli bývalej firmy KOVOTEX. V blízkosti sa nachádza autobusová zastávka, nákupné stredisko, 2 supermarkety, pošta, čerpacia stanica pohonných hmôt, pneuservis, železničná stanica a hlavná výpadovka v smere Žilina.

Podobné realitné ponuky - Budova, Trenčín

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne
Predaj 3.800.000,- €
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obchodnými a kancelárskymi priestormi, s celkovou podlahovou plochou 5.810,67 m2. V budove sa nachádzajú obchodné prevádzky, administratívne priestory, prevádzka reštauračného typu, skladové...

Budova 5810.67 m2 Trenčín / Pod Sokolice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne 3.800.000,- € Budova 5810.67 m2 Trenčín
Pod Sokolice
predaj