DUČE - OMIŠ - 3-podlažná apartmánová vila / apartmánový dom

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Duće
Lokalita.:
270 m²
3
14
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - Rekreačný apartmán
730.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

216986x zobrazená v zozname / 10132x zobrazená detailne / 102x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj komfortná 3-podlažná apartmánová vila/apartmánový dom v Strednej Dalmácii, v nádhernom prostredí letoviska Duče – Omiš.

Dispozičné riešenie domu:



Prízemie:
Apartmán č. 1 pre 5 osôb (orientovaný na južnú stranu). K dispozícii dve izby – 1. izba (denná miestnosť) o výmere 15 m2 s kuchynskou linkou s digestorom, chladničkou a mrazničkou, 2. izba/spálňa o výmere 39 m2 s 5 lôžkami, ďalej kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC a terasa s posedením o výmere 12 m2.
Štúdio č. 1 (orientovaný na severnú stranu) pre 2 – 3 osoby s izbou štúdiového typu o výmere 16 m2, 2 lôžka s možnosťou pridania prístelky, kúpeľňa a samostatné WC (bez terasy).
Štúdio X pre 2 osoby s možnosťou pridania prístelky, izba štúdiového typu o výmere 15 m2, bez kuchynskej linky, kúpeľňa a samostatné WC, terasa s posedením 12 m2.

1. poschodie:


Apartmán č. 2 pre 4 osoby s dvomi izbami – 1. izba (denná miestnosť) o výmere 17 m2, s 2 lôžkami, kuchynskou linkou s digestorom, chladničkou a východom na balkón, 2. izba (so samostatným vstupom) o výmere 13 m2 s 2 lôžkami, ďalej 2x kúpeľňa a WC (v každej izbe), balkón s posedením.
Apartmán č. 3 pre 4 – 5 osôb s 2 izbami – 1. izba (denná miestnosť) o výmere 16 m2 s 2 lôžkami s možnosťou pridania prístelky, s kuchynskou linkou s digestorom, chladničkou, východom na terasu o výmere 12 m2, 2. izba (spálňa so samostatným vstupom) o výmere 14 m2 s 2 lôžkami, vstupom na balkón, 2x kúpeľňa a WC (v každej izbe) ďalej veľká terasa s posedením a balkón.
Štúdio č. 2 pre 3 – 4 osoby s izbou štúdiového typu o výmere 30 m2 s 2 lôžkami, kuchynskou linkou s digestorom, chladničkou, kúpeľňou a WC, k dispozícii aj terasa s posedením o výmere 8 m2.  

2. poschodie:


Apartmán č. 4 pre 4 osoby s dvomi izbami – 1. izba (denná miestnosť) o výmere 17 m2 s 2 lôžkami, kuchynskou linkou s digestorom, chladničkou a východom na terasu, 2. izba (so samostatným vstupom) o výmere 13 m2 s 2 lôžkami, ďalej 2x kúpeľňa a WC (v každej izbe).
Štúdio č. 3 pre 3 - 4 osoby – izba štúdiového typu o výmere 30 m2 s 2 lôžkami, kuchynskou linkou s digestorom, chladničkou, kúpeľňou a WC, k dispozícii aj terasa s posedením o výmere 8 m2.
Apartmán č. 5 pre 4 - 5 osôb s dvomi izbami – 1. izba (denná miestnosť) o výmere 16 m2 s dvomi lôžkami, kuchynskou linkou s digestorom, chladničkou a vstupom na terasu o výmere 12 m2, 2. izba/spálňa o výmere 14 m2 so vstupom na balkón, ďalej kúpeľňa, WC, veľká terasa so sedením a balkón.

Dom je vzdialený cca 150 m od piesočnatej pláže s možnosťou využitia podchodov vybudovaných pod miestnou komunikáciou.

Vybavenie: všetky izby majú vlastné sociálne zariadenia, malú kompletne vybavenú kuchynku, terasu, TV + satelit, Wi-Fi, klimatizácia

Pri dome je vlastné parkovisko, čo zaručuje bezproblémové parkovanie.

Letovisko Duče je obklopené pohorím, borovicovými a olivovými hájmi. Tesná blízkosť mesta Omiš umožňuje byť v centre turizmu strednej Dalmácie (Omišská riviéra). Duče a Omiš sú spojené zástavbou prevažne apartmánových domov medzi horami a morom. K dispozícii sú krásne piesočnaté a okruhliakové pláže. V blízkosti je tiež kompletná občianska vybavenosť, množstvo obchodíkov a reštaurácii. Duče je ideálnym miestom pre všetkých, ktorí hľadajú nielen krásne more, pláže a odpočinok, ale aj horskú turistiku, či rafting na rieke Cetine. Kontrast vysokého skalnatého masívu Biokovo a azúrovo modré more s piesočnatými plážami na prvý pohľad osloví každého svojou nevšednou krásou.

3% AGENTÚRNA PROVÍZIA NIE JE ZAHRNUTÁ V CENE!    







Viac informácií Vám radi poskytneme na dole uvedených telefónnych číslach.
Celú našu aktuálnu ponuku nehnuteľností nájdete na našej webovej stránke www.elitereal.sk.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Úžitková plocha270 m²
Počet poschodí3
Počet izieb14
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Klimatizáciaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2696 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.