Dunajská Streda, luxusný veľkometrážny kompletne zariadený byt

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj novostavbu 8 izbového dvojpodlažného bytu v bytovom dome AGORA v centre Dunajskej Stredy, Nemešsegská ul., postavený v roku 2015, ktorý sa nachádza na 3 a 4 poschodí v 4-poschodovom bytovom dome.

Rozloha bytu: obytná 310 m2, balkóny 2x o rozlohe 13 m2, Loggia 35 m2, Terasa 170 m2.
Celková plocha bytu cca: 520 m2

Počet izieb 8, izby sú samostatné, 2 x kuchyňa, 3x kúpeľňa, 4x WC.

Popis: Jedná sa o 3 byty na 3. poschodí, ktoré boli spojené do jedného bytového komplexu s východom na 4 poschodie kde sa nachádza kuchyňa, oddychová miestnosť so saunou, kotolňa s kotlom BUDERUS. Rozvody kúrenia v celom byte sú medené. Podlahové kúrenie s kombináciou s radiátormi v detskej izbe. Veľká terasa s prekrytím na ďialkové ovládanie na ktorej sa nachádza GRYL s veľkým sedením z ratanu a prekrytá výryvá vaňa JACUZZY so slanou vodou.

Kuchyňa na 3. poschodí je kompletne zariadená a vybavená so spotrebičmi SIEMENS s jedálenskou zostavou. V kuchyni je na stene obklad z Talianskej žuly. V celom byte je keramická dlažba v mramorovom prevedení.
Obývacia izba kompletne luxusne zariadená. V obývacej izbe je BIOKRB zabudovaný v stene. V byte ostáva všetko vybavenie s bielou a čiernou technikou. Stropy v byte sú riešené luxusnou omietkou SAN MARCO. Zabudované svietidlá a lustre v celom byte sú s úspornými žiarovkami. Okná v celom byte sú hliníkové s vonkajšími elektricky ovládanými hliníkovými roletami.
Hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou spolu s WC a bidetom a samostatnou sprchou a veľkou vaňou. Spálňa má aj vlastný vybavený šatník.
Hosťovská izba so šatníkom.
Detská izba s veľkým ROLLDOROM a Kúpeľňou a WC.
Byt je kompletne klimatizovaný.
Kinosála vedľa obývacej izby s ozvučením.
Vo vstupnej hale bytu je hlavné ovládanie teploty s termostatom.
Na chodbách sú veľké ROLLDORY.

Veľmi kľudné, pekné a luxusné bývanie vo veľmi kvalitne postavenej stavbe v centre mesta. Použité boli kvalitné materiály.

V bytu patria garáže v suteréne s elektricky ovládanou na brány. Jedna dvojgaráž a jedna samostatná garáž.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Dunajská Streda