Dvojgaráž s montážnou jamou na predaj, Hriňová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dvojgaráž s veľkosťou a polohou vhodnou na podnikanie (servis, sklad atď.) na Jarmočnej ulici v Hriňovej. Výmera je 36 m2, výška stropu 3,15 m, montážna jama, samostatné vstupné dvere, elektrina 220 V a 380V. Nehnuteľnosť je v OV, bez tiarch. Kúpna cena dohodou.
Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle , mail:

Podobné realitné ponuky

Na predaj Garáž Detva
Predaj Cena v RK
Na predaj Garáž Detva

"Stále hľadáte to ideálne miesto pre vaše obľúbene vozidlo alebo dokonca vhodnú investíciu? Realitná spoločnosť REALLS vo výhradnom zastúpení má pre vás jedinečnú príležitosť - zrekonštruovaná garáž na ul. Vimperská...

Garáže 19 m2 Detva / Vimperská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj Garáž Detva Cena v RK Garáže 19 m2 Detva
Vimperská
predaj