Dvojgarsónka na predaj, Vrakuňa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Astonreal ponúka na predaj 2 – GARSÓNKU 38 m2 bez balkóna, na Stavbárskej ulici vo Vrakuni, Bratislava II.
DISPOZIČNE pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyňa spojená s obývacou izbou, optický rozdelená barovým pultom, a ďalšia obytná izba. Kúpeľňa je so sprchovým kútom a samostatné WC.
Tento byt je po ČIASTOČNEJ rekonštrukcii - podlahy, dlažba, maľovka, plastové okná, staršie bezpečnostné dvere. Orientácia bytu je J/Z.
.Náklady na bývanie pre jednu osobu sú približne 90€/mesiac.
Byt sa nachádza v dobrom čistom vchode so slušnými susedmi, na 9 poschodí s výťahom.
Bytový dom sa plánuje zateplovať, tiež sa zrenovujú spoločné chodby, v dome sú dva nové čisté výťahy, bezpečnosť udržuje kamerový systém pred vchodom aj vo vnútri domu na schodištiach, vstupná brána je na čip.
Možnosť parkovania priamo pred bytovkou.
V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škôlka, základná škola, lekári, zdravotné stredisko, detské ihriská, LIDL, BILLA, TESCO. Zastávky MHD v blízkosti domu.
K cene bude pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť výborne podmienky prostredníctvom špecializovanej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky.Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na tel.č. alebo mailom na

Podobné realitné ponuky

2 garsónka, Stavbárska, Vrakuňa
Predaj 59.900,- €
2 garsónka, Stavbárska, Vrakuňa

Predáme 2 garsónku na Stavbárskej ulici vo vchode 34-36. Nachádza sa na 2. poschodí. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, v byte sú plastových okien.V kúpeľni je vaňa. Je spoločná s...

Dvojgarsónka 41 m2 Bratislava - Vrakuňa / Stavbárska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2 garsónka, Stavbárska, Vrakuňa 59.900,- € Dvojgarsónka 41 m2 Bratislava - Vrakuňa
Stavbárska
predaj