Dvojgeneračná rodinná vila, 300 m2, na 7 ár. pozemku, Krásna

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj dvojgeneračnú rodinnú vilu v mestskej časti Košice Krásna, ul. Feketeova pažiť, vo veľmi tichom a kľudnom prostredí a zároveň na dosah od centra mesta. Vila predstavuje ideálnu voľbu pre bývanie viac člennej rodiny, keďže sa skladá z dvoch bytových jednotiek, pričom horný byt má samostatný vchod. Vila je dvojpodlažná a má úžitkovú plochu cca 300 m2, celková výmera pozemku je cca 700 m2.
Na prízemí vily sa nachádza veľká obývačka s kuchyňou s východom na terasu a do nádhernej záhrady, spálňa, kúpeľňa a komora.
Na poschodí vily sa nachádza veľká hala s východom na balkón, kuchyňa, tri spálne a veľká kúpeľňa. V suteréne domu sa nachádza pivnica, garáž a kotolňa.
Vila bola postavená v 90tych rokoch, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, má vymenené plastové okná a novú strechu, je potrebné dokončiť fasádu. V byte na prízemí bola robená kompletná rekonštrukcia, sú tu nové podlahy, dlažby, interiérové dvere, kuchynská linka bola robená na mieru so vstavanými spotrebičmi, v kúpeľni sa nachádza masážny sprchovací kút. Horný byt je vo veľmi slušnom pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami. Veľkým pozitívom vily je krásne prostredie okolitej záhrady a taktiež to, že sa nachádza vo veľmi kľudnej a tichej časti Krásnej.
V okolí sa nachádza škola, škôlka, obchody, zastávka MHD, zdravotné stredisko, pošta.
V prípade záujmu o obhliadku vily ma kontaktujte. Katarína Kočíková, Mobil:

Podobné realitné ponuky