Dvojgeneračný rodinný dom v Borskom Mikuláši

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Borský Mikuláš
Ulica.: Bratislavská
220 m²
428 m²
2
5+3
áno
pôvodný
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

82357x zobrazená v zozname / 6055x zobrazená detailne / 319x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Borský Mikuláš.

Rodinný dom sa skladá s troch podlaží. Podpivničenie celého domu disponuje samostatnou jednotkou na bývanie, prvým podlažím a podkrovím. V podpivničení sa nachádza kotolňa na tuhé palivo (kotol Viadrus), plynový kotol, vodáreň, chodba, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, ohrievač úžitkovej vody a 2 izby.
Na prvom podlaží sa nachádza toaleta, kúpeľňa s ohrievačom úžitkovej vody, jedáleň, komora a 4 izby.

Na podkroví sa nachádza jedna izba s balkónom. Celé podkrovie je pochôdzne a je možnosť dobudovanie ďalších izieb na bývanie.
Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete, disponuje svojou vodárňou a studňou. Keďže je napojený aj na mestský vodovod a za domom je aj studňa s pitnou vodou, je možnosť v prípade odstávky prepnutia úžitkovej vody. Disponuje dvoma ohrievačmi vody, dvoma kúpeľňami. Preto tento rodinný dom môže slúžiť ako dvojgeneračný.

Za Rodinným domom sa nachádza hospodárska budova 18x5m, v ktorej sa nachádza samostatná toaleta, udiareň, uzatvorený altánok, dielne a garáž, ktorá je zo zadnej strany. Výhodou je, že zo zadnej strany ide cesta, preto celý pozemok je priechodný na dve cestné komunikácie.
V dome sa nachádzajú zachovalé parkety, krovy podkrovia sú v dobrom stave s pôvodnou krytinou, strecha je sedlová. Rodinný dom môže poslúžiť ako 2-3 generačný. Na garáži je výklopná brána na dialkové ovládanie. Na pozemku sa nachádza studňa, vinič, ovocné stromy, ako jablone, čerešňa, orech, broskyňa, slivka.

Nakoľko za domom je hospodárska budova s priestranným pozemok s prístupovou asfaltovou cestou a samostatnými vstupnými bránami, je možnosť rozdelenia pozemku a samostatného predaja.

Tento rodinný dom disponuje veľkým potenciálom, využitím pre viacčlennú rodinu, pekným pozemkom s ovocnými stromami.
Vedľa domu sa nachádza miestna pekáreň s chutnými pekárskymi výrobkami. Neďaleko sa nachádzajú nákupné centrá, mäsiarstvo, drogéria, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácia, kvetinárstvo, posilňovňa, autobusová stanica, pošta, novinový stánok a rodný dom básnika Jána Hollého z 2. polovice 18. storočia.

Neďaleko rodného domu Jána Hollého sa nachádza i obľúbené vychádzkové miesto básnika „ Ságelská studnička“. Je to Sírny minerálny prameň. Za pozornosť stojí i slamený domček- príklad ľudovej architektúry vyskytujúcej sa v Západoslovenskom kraji. V časti obce Borský Peter stojí najstaršia pamiatka - barokový kostol, zasvätený svätému Petrovi a Pavlovi. Je to jednoloďová stavba zo 14. storočia. V časti obce Borský Mikuláš stojí barokovo-klasicistický kostol zasvätený sv. Mikulášovi, ktorý bol postavený v roku 1636. Na najvyššom bode Záhorskej nížiny ( 296,9 m. n. m.) na pieskovom vŕšku sa nachádza pôvodne pútnické miesto „ Kaplnka Sv. Márie Magdalény“.

Obec je vzdialená od mesta Šaštín-Stráže 5km, od okresného mesta Senica 18km, Malacky 28km, Kúty 11km. Popri obci je vlaková železnica (Kúty – Senica – Trnava) a autobusová doprava všetkými smermi.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Radovan Rothacker


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

FB: Reality ZS


radoreality.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Borskom Mikuláši na ulici Bratislavská

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Borskom Mikuláši. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku428 m²
Zastavaná plocha220 m²
Celková rozloha648 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5+3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Vykurovanieáno
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1439 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.