Dvojizbový byt na predaj Prešov, novostavba

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Sabinovská
59.563 m²
2
2
áno
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
112.099,- € s DPH, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

16660x zobrazená v zozname / 11785x zobrazená detailne / 179x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj novostavbu dvojizbového bytu v rezidenčnom komplexe – Bytový dom Sabinovská. Byt sa nachádza na druhom nadzemnom podlaží, má výmeru 59,5 m2, balkón 4 m2 a v cene je aj pivničná kobka (2- 3 m2).
Ide o práve realizovanú novostavbu na Sabinovskej ulici v Prešove, a to v časti Nová Dúbrava. Výstavba sa začala v októbri 2020, ukončenie stavebných prác a kolaudácia je plánovaná na november 2022.
Ideálna poloha bytového domu poskytuje všetky výhody bývania v širšom centre krajského mesta, komplexnú občiansku vybavenosť či služby. Napriek tesnej blízkosti centra Prešova ide o veľmi atraktívnu a pokojnú lokalitu v susedstve rodinných domov s krásnym výhľadom na okolie.
Architektonické a dispozičné riešenie bytového domu i bytových jednotiek v sebe spája estetické a funkčné prvky moderného bývania, energetickú úspornosť, bezbariérovosť a dôraz na životné prostredie. Reprezentuje bezpečnú investíciu do nehnuteľnosti, ktorá sa časom ešte viac zhodnotí.
K celkovému komfortu prispeje krytá garáž na prvom podzemnom podlaží i parkovacie státia na vonkajšom parkovisku. Bytový dom disponuje tromi vchodmi (sekciami), z ktorých každý má vlastné schodište s výťahom a jedným vjazdom do podzemnej garáže. Bonusom bude detské ihrisko a trávnaté plochy pre oddych, čo iste osloví najmä mladé rodiny s deťmi.
Byty, resp. apartmány sa predávajú v štandardnom vybavení (sadrové omietky a maľba v bielej farbe, plastové okná s izolačným trojsklom, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, laminátové podlahy, v kúpeľniach a toaletách keramická dlažba a obklad, kompletná sanita okrem vane, vzduchotechnika, silno a slaboprúdové inštalácie, audio a video vrátnik a podobne). Vykurovanie a príprava túv bude pomocou plynových kondenzačných kotlov so zásobníkmi umiestnených v kotolni na druhom podzemnom podlaží, čo významne znižuje mesačné náklady na bývanie.
Súčasťou každého bytu i apartmánu je balkón, resp. terasa.
Parkovacie státie v podzemnej garáži alebo na vonkajšom parkovisku je potrebné si zakúpiť osobitne. Všetkých desať jednotiek na prvom nadzemnom podlaží má výnimočnú možnosť dokúpenia vlastnej záhradky o výmere od 13 do 43 m2.
Do centra Prešova sa možno dostať peši do 5 minút, autobusová zastávka MHD a SAD sa nachádza 50 metrov a predajňa potravín i reštaurácia cca 100 metrov od bytového domu.

Postup pri kúpe:


1. Rezervácia bytu (Rezervačná zmluva a záloha 1.000€ - započítava sa do prvej splátky)
2. Prvá splátka - 10 % z ceny bytu pri podpise Zmluvy a budúcej Kúpnej zmluve
3. Druhá splátka - 90 % z ceny bytu pri podpise Kúpnej zmluvy (po kolaudácii)

Financovanie kúpy: hotovostne i prostredníctvom hypotéky. Pri hypotekárnych klientoch im vieme poskytnúť najvýhodnejšie financovanie u zmluvných partnerov - VÚB, a.s. a Tatra banke, a.s.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Prešove na ulici Sabinovská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Sabinovská v Prešove v cene 112.099,- € je o 327.786 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Prešove. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--7...

Pozícia realitnej ponuky

112.099,- €
Cena nehnuteľnosti 69.000,- € 170.000,- €
65.6 m²
Celková rozloha 48 m² 190 m²
59.563 m²
Úžitková plocha 46 m² 74.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha65.6 m²
Úžitková plocha59.563 m²
Poschodie2
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--7 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.