EDEN PARK (A4): KVALITA JE PODSTATNEJŠIA AKO KVANTITA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Drieňová
66.09 m²
16
11
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
700,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

123300x zobrazená v zozname / 19445x zobrazená detailne / 211x zobrazená detailne tento mesiac

EDEN PARK (A4): KVALITA JE PODSTATNEJŠIA AKO KVANTITA | EXKLUZÍVNY DVOJIZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM & PARKING

“KVALITA JE PODSTATNEJŠIA AKO KVANTITA. JEDEN HOME RUN JE LEPŠÍ AKO DVA DOUBLE.” – Steve Jobs

BYT A4 66,09 m2 + 12,87 m2 loggia EUR 700,-/Mesiac +EUR 150,- Energie inkl. Parkovacie státie v podzemnej garáži

Luxusný & priestranný dvojizbový byt, o výmere 66 m2, s veľkorysou loggiou, o výmere 13 m2, sa nachádza na 11/16 poschodí v novom komplexe Eden Park na brehu jazera Štrkovec, len pár minút od centra mesta.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná chodba
Praktický samostatný šatník 1
Plne zariadená kuchyňa spojená s modernou obývacou izbou & so vstupom na loggiu

Zariadená spálňa so vstupom na loggiu


Samostatný šatník 2
Kúpeľňa s toaletou, vaňou & práčkou

Samostatná toaleta



CENA:
Exkluzívny dvojizbový byt sa prenajíma za cenuEUR 700,-/Mesiac +EUR 150,- Energie inkl. parkovacie státie v podzemnej garáži.

VYBAVENIE BYTU:


Byt orientovaný na juho-západnú svetovú stranu s výhľadom na zeleň a park je z nadštandardných materiálov, má drevené parkety a dlažbu, hliníkové okná, interiérové dvere v nadštandardnej výške, kompletne zariadenú kuchynskú linku so spotrebičmi (umývačka riadu, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, sklo-keramická varná doska, chladnička s mrazničkou), nábytkom a zariadením (sedacia súprava, konferenčný stolík, televízor, jedálensky stôl so stoličkami, manželská posteľ, nočné stolíky) & bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere.

Dvojizbový byt sa prenajíma kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi.

Exkluzívny byt disponuje parkovacím státím prístupným priamo výťahom & ponúka veľkolepý relax v širšom centre mesta s jedinečnou aglomeráciou v tesnej blízkosti jazera Štrkovec.

DOMÁCI MILÁČIKOVIA SÚ VÍTANÍ:


Po dlhom hľadaní vhodnej nehnuteľnosti pre komfortné bývanie aj s Vaším domácim miláčikom, ste konečne natrafili na ideálnu ponuku pre Vás. V tomto jedinečnom dvojizbovom byte je vítaný aj Váš domáci parťák, ktorému mu tu bude naozaj skvele. V okolí je veľa milovníkov psíkov a množstvo zelene pri jazere, kde sa Vaši miláčikovia vyšantia každý deň aj s ich novými štvornohými kamarátmi.

Za každého domáceho miláčika sa mesačný nájom navýši oEUR 50,-.

POPIS OBJEKTU:


Nadštandardný byt sa nachádza v modernom komplexe Eden Park z roku 2010, ktorý pozostáva z komerčnej pasáže s obchodnými prevádzkami na prízemí a podzemných parkovísk s parkovacími státiami.

Komplex má vstupnú loby s 24 hodinovou strážnou službou a kamerovým systémom, ktoré zaručujú bezpečnosť celého objektu.
Relax & oddych v centre rušného veľkomesta ponúka nadštandardný a moderný komplex, pozostávajúci z 268 bytov, komerčnej pasáže s obchodnými prevádzkami na prízemí a dvomi podzemnými podlažiami s 355 parkovacími státiami.

Eden Park je polyfunkčný objekt s piatimi samostatne prístupnými blokmi, z čoho jeden blok tvorí hlavnú budovu tzv. “Eden” s panoramatickým výhľadom na celé mesto & jazero. Ďalšie štyri bloky tvoria bývanie vo vnútrobloku, tzv. “Park” v obklopení zelene s detským ihriskom.

POPIS LOKALITY:


Dvojizbový byt je v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera, na dosah biznis centier APOLLO, CBC, obchodných centier Polus, Central alebo Eurovea a len kúsok od centra s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat & MHD.

Obytný komplex je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí športoviská, park, nákupné centrá, jazero, školy, materské škôlky, športové štadióny, dostatok zelene.

OBHLIADKY:


Dvojizbový byt je k dispozícii ihneď. Konkrétnejšie informácie ohľadne obhliadok si môžete dohodnúť s nami cez telefón alebo mailom.

PLATOBNÉ PODMIENKY A DOBA NÁJMU:


Doba nájmu pri tomto dvojizbovom byte je minimálne 1 rok (podľa dohody).
Prvé platby pri podpise nájomnej zmluvy sú štandardne následujúce: 1. nájom za mesiac (EUR 850,-) + Depozit (EUR 850,-) + Provízia pre realitnú spoločnosť ADRID REAL (EUR 1020,-).

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spoločnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Drieňová

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Drieňová v Bratislave - Ružinov v cene 700,- €/mes. je o 194 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 10 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 68 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-EP...

Pozícia realitnej ponuky

700,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 499,- €/mes. 3.000,- €/mes.
78.96 m²
Celková rozloha 35 m² 116 m²
66.09 m²
Úžitková plocha 35 m² 97 m²

Kontaktujte

Martina Miklenčičová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha78.96 m²
Úžitková plocha66.09 m²
Poschodie11
Počet poschodí16
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusprenajaté
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicanie
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-EP-A4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny