EDEN PARK (E3): KVALITA JE PODSTATNEJŠIA AKO KVANTITA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Prešovská
106 m²
7
2
3
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
900,- € Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 13496x zobrazená detailne / 162x zobrazená detailne tento mesiac

EDEN PARK: KVALITA JE PODSTATNEJŠIA AKO KVANTITA | EXKLUZÍVNY & PRIESTRANNÝ TROJIZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM & 2x PARKING

“KVALITA JE PODSTATNEJŠIA AKO KVANTITA. JEDEN HOME RUN JE LEPŠÍ AKO DVA DOUBLE.” – Steve Jobs


BYT 106 m2 + 6 m2 loggia EUR 900,-/Mesiac +EUR 250,- Energie, inkluzívne 2x Parkovacie státie v podzemnej garáži, káblová TV a internet

Famózna trojizbová novostavba, o výmere 112 m2, s priestrannou loggiou sa nachádza na 2/7 poschodí v novom komplexe Eden Park na brehu jazera Štrkovec, len 4 km od centra mesta, v mestskej časti Bratislava – Ružinov.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná hala so samostatným šatníkom a odkladacím priestorom na odev a obuv
Chodba s roll-door skriňou
Otvorený priestor pre kuchyňu, jedálenskú časť a veľkorysú obývaciu izbu so vstupom na loggiu

Kúpeľňa 1 s toaletou a sprchovým kútom


Spálňa 1 so samostatným šatníkom a privátnou kúpeľňou (2)
Kúpeľňa 2 s vaňou
Svetlá spálňa so vstavanou roll-door skriňou a so vstupom na loggiu

CENA:


Nadštandardný byt sa prenajíma za cenuEUR 900,-/Mesiac +EUR 250,- Energie, inkluzívne 2x Parkovacie státie v podzemnej garáži, káblová TV a Internet

VYBAVENIE BYTU:


Okúzľujúci trojizbový byt je zariadený a ponúka svojmu rezidentovi jednoducho pocit domova a spokojného bývania.
Trojizbový byt pozostáva z nadštandardných materiálov: laminátové parkety, nadštandardne vysoké interiérové drevené dvere, bezpečnostné a protipožiarne vchodové dvere značky Sherlock, plastové okná a zo zariadenia: gauč, obývacia stenová zostava, manželská posteľ, roll-door skriňa, rozkladacia posteľ, kuchynská linka so spotrebičmi (rúra na pečenie, sklokeramická varná doska (dvojmiestna), digestor, kávovar a chladnička s mrazničkou).

Exkluzívny byt disponuje s 2x parkovacím státím prístupným priamo výťahom & ponúka veľkolepý relax v širšom centre mesta s jedinečnou aglomeráciou v tesnej blízkosti jazera Štrkovec.

POPIS OBJEKTU:


Byt sa nachádza v modernom komplexe Eden Park z roku 2010, ktorý pozostáva z komerčnej pasáže s obchodnými prevádzkami na prízemí a podzemných parkovísk s parkovacími státiami.

Komplex má vstupnú loby s 24 hodinovou strážnou službou a kamerovým systémom, ktoré zaručujú bezpečnosť celého objektu.
Relax & oddych v centre rušného mesta ponúka nadštandardný a moderný komplex, pozostávajúci z 268 bytov, komerčnej pasáže s obchodnými prevádzkami na prízemí a dvomi podzemnými podlažiami s 355 parkovacími státiami.

Eden Park je polyfunkčný objekt s piatimi samostatne prístupnými blokmi, z čoho jeden blok tvorí hlavnú budovu tzv. “Eden” s panoramatickým výhľadom na celé mesto & jazero. Ďalšie štyri bloky tvoria bývanie vo vnútrobloku, tzv. “Park” v obklopení zelene s detským ihriskom.

POPIS LOKALITY:


Trojizbový byt je v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera, na dosah biznis centier APOLLO, CBC, obchodných centier Polus, Central alebo Eurovea a len kúsok od centra s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat & MHD.

Obytný komplex je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí športoviská, park, nákupné centrá, jazero, školy, materské škôlky, športové štadióny, dostatok zelene.

OBHLIADKY:


Trojizbový byt je k dispozícii ihneď. Konkrétnejšie informácie ohľadne obhliadok si môžete dohodnúť s nami cez telefón alebo mailom.

PLATOBNÉ PODMIENKY A DOBA NÁJMU:


Doba nájmu pri tomto dvojizbovom byte je minimálne 1 rok (podľa dohody).
Prvé platby pri podpise nájomnej zmluvy sú štandardne následujúce: 1. nájom za mesiac (EUR 1150,-) + Depozit (EUR 1150,-) + Provízia pre realitnú spoločnosť ADRID REAL (EUR 1150,-).

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spoločnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Prešovská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Prešovská v Bratislave - Ružinov v cene 900,- € je o 502 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 16 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-EP...

Pozícia realitnej ponuky

900,- €
Cena nehnuteľnosti 650,- € 3.000,- €
112 m²
Celková rozloha 57 m² 125 m²
106 m²
Úžitková plocha 57 m² 113 m²

Kontaktujte

Martina Miklenčičová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha112 m²
Úžitková plocha106 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusprenajaté
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Garážáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-EP-E3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny