ESTEPONA Nový development

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Estepona
4
áno
áno
predaj - Vila - Novostavba
925.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

48404x zobrazená v zozname / 1718x zobrazená detailne / 97x zobrazená detailne tento mesiac

Nový development: Ceny od 925 000€ do 1 450 000€. .
Ide o krásny nový projekt moderných víl s andalúzskym charakterom, ktorý sa nachádza v prvej línii golfového ihriska Estepona, menej ako 2 km od pláže a len 5 minút jazdy od momentálne najživšieho mesta na pobreží Costa del Sol - Estepona.
Všetky domy ponúkajú priestranné izby, súkromnú záhradu s rastlinami, bazén so slanou vodou, aerotermálny systém na klimatizáciu vzduchu a podlahové kúrenie, krb, predinštalované ozvučenie v celej vile, kompletne vybavenú kuchyňu so spotrebičmi NEFF.
Hlavná časť je otvorená a ponúka obývaciu izbu s krbom oddelenú od kuchyne a jedálenskej časti vnútornou záhradou; WC pre hostí a niekoľko terás s prístupom do súkromnej záhrady.
Všetky spálne sú na poschodí, každá má vlastnú kúpeľňu a veľké vstavané skrine, plne osadené.
Každá vila má tiež veľkú stropnú terasu s nádherným výhľadom na golfové ihrisko, hory a Stredozemné more a suterén, ktorý môže využívať každý klient podľa svojich potrieb a vkusu. Všetky vily majú dve parkovacie miesta.
Domy sú navrhnuté tak, aby boli v súlade s prírodou a svojim majiteľom ponúkali maximálny komfort a pohodu. Domy plné svetla, radosti a chuti žiť a užívať si daný okamih.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Počet izieb4
Statusaktívne
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Bazénexteriérový
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-719764 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny