EXKLUZÍVNA PONUKA! Krásne zrekonštruovaný 3 izbový byt Komárno

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
74 m²
4
2
3
úplne prerobený
nie
predaj - 3-izbový byt
115.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

65641x zobrazená v zozname / 8954x zobrazená detailne / 262x zobrazená detailne tento mesiac

Szilárd Jánosfalvi - KN REALITY ponúka na predaj novozrekonštruovaný krásny 3 izbový byt so zariadením v Komárne na 2/4 poschodí. Úžitková plocha bytu je 74 m2. Vrámci rekonštrukcie boli vymenené elektrické vedenia, kompletná kúpeľňa, podlahy, okná, interierové dvere, bezpečnostné vchodové dvere, vstavaná skriňa v predsieni, bojler na TÚV. Kuchynská linka bola robená na mieru so všetkými spotrebičmi. Dispozičné riešenie bytu: priestranná predsieň, 3 samostatné izby, kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa, samostatná toaleta, špajza. Bytovka je zateplená, čisté schodištia, slušní susedia, výborná lokalita. Byt je naozaj krásny, odporúčam osobnú obhliadku.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Komárne

Inzerovaný 3 izbový byt v Komárne v cene 115.500,- € je o 964 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Komárne. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Komárne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Komárne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

115.500,- €
Cena nehnuteľnosti 40.500,- € 255.050,- €
74 m²
Úžitková plocha 61 m² 120 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha74 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Výťahnie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--29 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.