EXKLUZÍVNA VILA NA VRCHU ZOBORO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Poďte sa s nami pozrieť na túto zaujímavú ponuku, ktorá sa nachádza v exkluzívnej lokalite a na realitnom trhu sa objaví iba výnimočne.

V najstaršom meste Slovenska, meste siedmych pahorkov na vrchu pohoria Tríbeč v meste kde Svätopluk spojil prúty svojich synov na znak svornosti a moci . Ponúkame na predaj jedinečnú vilu, postavenú na nádhernom pozemku ktorý ponúka tak úžasne výhľady na mesto Nitra a jeho široké okolie že ihneď po prvej obhliadke už z tejto nehnuteľnosti nebudete chcieť odísť.


VIAC INFORMÁCII, VIDEO, 3D PREHLIADKU A FOTOGRAFIE NÁJDETE NA WEB STRÁNKE : www.vilazobor.sk

Poloha tejto nehnuteľnosti a pozemok na ktorom je postavená je jednou z najväčších devíz ktoré získate jej kúpou. Absolútne súkromie, výhľad ktorý vám už nepokazí žiadna iná stavba, exkluzívna lokalita, neuveriteľne rýchle napojenie na diaľnicu a vzdialenosť od Bratislavy iba 70 km .

V tejto nehnuteľnosti nájdete miesta ktoré si doslova zamilujete.

Plocha pozemku : 2998 m2
Podlahová výmera domu : 506 m2

VIAC INFORMÁCII, VIDEO, 3D PREHLIADKU, FOTOGRAFIE NÁJDETE NA WEB STRÁNKE : www.vilazobor.sk

Po vstupe do domu pocítite príjemnú energiu ktorá vychádza z celej tejto stavby a materiálov ktoré sú použité v zariadení. Privíta vás pohľad do otvoreného vzdušného priestoru kde čas strávený s rodinou a priateľmi bude vždy výnimočný. Spodné podlažie má veľkorysú výmeru 200 m2 a každá miestnosť má osobitné čaro. Z foaye sa prechádza do haly ktorá je mierne vyvýšená nad obývačkou, všade sa nachádzajú prepracované detaily ktoré Vám všetky predstavíme pri osobnej prehliadke. Celé spodné podlažie sa vyznačuje nadštandardným prísunom denného svetla. Prirodzené svetlo je výnimočným prvkom, ktorý má pozitívny vplyv na zdravie človeka a jeho život.

Z prízemia sa dostaneme po nádherných točitých schodoch na prvé podlažie do priestrannej haly s terasou. Odtiaľ môžeme voľne prejsť do ktorejkoľvek zo 4 izieb a dvoch kúpeľní. Nachádzajú sa tu miesta ktoré si doslova zamilujete.

Kúpeľňa, v tomto dome slovo kúpeľňa naberá úplne iný rozmer. Nachádza sa v samostatnej vežičke čo dodáva čaro celému tomuto úžasnému priestoru, ktorý je rozdelený na dve časti. Vo vstupnej časti nájdeme sprchový kút a priestor pre odloženie uterákov a ostatných potrieb. Zo vstupnej časti prechádzame do nádherného kúpeľňového kráľovstva ktoré vám vyrazí dych, nádherný presvetlený priestor ktorý je kompletne dizajnovo zariadený a budete sa v ňom cítiť ako v luxusnom SPA, ktoré tu je iba pre vás. Dominantou je určite obrovská masážna vaňa ktorá je umiestená v strede miestnosti a je z nej krásny výhľad na okolie, len si predstavte ten úžasný večerný kúpeľ s výhľadom na nočné mesto, ktorý si môžete pre seba dopriať každý deň.

Výborný spánok a skvelé rána aj tak sa dá opísať táto výnimočná spálňa. Nájdete tu aj samostatný priestranný šatník iba pre Vás. A predstavte si ako po zobudení otvoríte balkónové dvere, preberie vás čerstvý ranný vzduch a vy na tejto priestrannej terase začnete úžasný deň.

Kompletné informácie o predaji nájdete na webstránke : www.vilazobor.sk



Máta záujem o uvedenú nehnuteľnosť?
Radi vás touto výnimočnou nehnuteľnosťou prevedieme na živej obhliadke, kde Vám ukážeme všetko čo sa nachádza dnu aj vonku. Vysvetlíme vám ako prebiehala stavba domu, z akých materiálov bola nehnuteľnosť realizovaná a čo všetko získate jej kúpou.

CENA : 1.500.000,-€

Bližšie informácie telefonicky každý deň do 22:00 hod. aj v SO a NE
Informácie mailom NON-STOP:

Spoločnosť NL REAL sa zaoberá predajom a prenájmom nehnuteľností . Snažíme sa o to, aby obchod s nami bol ten, o ktorom si poviete že bol najlepší vo vašom živote. Robíme maximum pre spokojnosť a ochranu všetkých zúčastnených strán. Sme si vedomý, neustáleho vývoju na realitnom trhu a správnej marketingovej propagácie nehnuteľností pre ich predaj alebo prenájom. Ak chcete aj Vy predať alebo prenajať vašu nehnuteľnosť a chcete aby preto bolo urobené maximum zo starostlivým a osobným prístupom, môžete sa zo spoľahnutím obrátiť na nás.

Podobné realitné ponuky

ZNÍŽENÁ CENA ! Exkluzívna Vila na Zobore
Predaj 1.290.000,- €
ZNÍŽENÁ CENA ! Exkluzívna Vila na Zobore

Ponúkame vám exkluzívnu vilu na Zobore, ktorá spája nadčasový dizajn s prvotriednym komfortom. Táto elegantná nehnuteľnosť je stvorená pre tých, ktorí hľadajú dokonalý domov so všetkým moderným vybavením. Vila je...

Vila 500 m2 Nitra / Gladiolová
Luxusná elegantná priestranná novostavba s 5 izbami na predaj. TOP
Predaj Cena v RK
Luxusná elegantná priestranná novostavba s 5 izbami na predaj. TOP

FGI Real Estate&Investment ponúka na predaj elegantnú modernú priestrannú 5 izbovú novostavbu pre náročného klienta vo veľmi atraktívnej lokalite, nová štvrť Kynek. - 5 izieb - Dvojgaráž- Terasa- Veľký šatník-...

Vila 330 m2 Nitra
Jedinečná vila na nádhernom pozemku s výhľadmi -ZOBOR
Predaj 1.500.000,- €
Jedinečná vila na nádhernom pozemku s výhľadmi -ZOBOR

VÝNIMOČNÁ VILA - S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM NA NITRU - VIDEO AJ 3DRODINNÁ VILA V NITRE NA ZOBORE NA PREDAJ – NAJKRAJŠÍ a NAJVÄČŠÍ POZEMOK s MAXIMÁLNYM SÚKROMÍM na ZOBORE.PREDÁME...

Vila 506 m2 Nitra / Gladiolová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ZNÍŽENÁ CENA ! Exkluzívna Vila na Zobore 1.290.000,- € Vila 500 m2 Nitra
Gladiolová
predaj
Luxusná elegantná priestranná novostavba s 5 izbami na predaj. TOP Cena v RK Vila 330 m2 Nitra predaj
Jedinečná vila na nádhernom pozemku s výhľadmi -ZOBOR 1.500.000,- € Vila 506 m2 Nitra
Gladiolová
predaj