Exkluzívna vila v Rači - Rezervované

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

In English below.

DUO REAL, spol. s r.o., ponúka na predaj exkluzívnu modernú novostavbu rodinného domu postavenú na rozľahlom pozemku uprostred vinohradov s nádherným výhľadom na široké okolie. Ponúkaný dom sa nachádza mestskej časti Bratislava – Rača na pozemku o rozlohe 2 062 m2 z toho zastavaná plocha domu bez terasy je 424 m2, spevnené plochy sú 161 m2, záhrada a zeleň je 1 477 m2. Dom bol skolaudovaný v roku 2017.
Veľkou výhodou ponuky je, že dom doposiaľ nebol obývaný a je postavený tak, aby poskytol budúcemu majiteľovi absolútne súkromie tak v interiéri, ako aj vonku na pozemku a taktiež, že všetky obytné miestnosti sú situované na jednom podlaží, ktoré je bezbariérovo plynule prepojené so záhradou.
Dom je čiastočne podpivničený. Suterén je betónový, 1.NP je postavené z tehly, stropy sú betónové. Strecha je sedlová, pokrytá pálenou škrídľou zn. Tondach.
Okná a balkónové dvere sú hliníkové zn. RAYNAERS ALUMINIUM s prerušeným tepelným mostom a izolačným trojsklom. Okná sú vybavené hliníkovými roletami zn. HÖRMANN.
Dom je zateplený kontaktným zatepľovacím systémom NOBASIL o hrúbke 15 cm.
V celom dome je použitá „inteligentná“ elektroinštalácia typu KNX od firmy JUNG s ovládaním priamo z mobilného telefónu.

1.NP
Na tomto podlaží sú všetky obytné miestnosti s nasledovnou dispozíciou:

Nachádza sa tu obývacia izba s jedálňou a televíznou miestnosťou o výmere spolu 100 m2, televízna miestnosť sa dá oddeliť posuvnými panelmi.
V obývačke je Taliansky krb na tuhé palivo s obkladom krbovej steny z brazílskej žuly.
Obývacia miestnosť s výškou 330 cm, je po celej šírke prepojená veľkými oknami s terasou, ktorá môže slúžiť aj ako zimná záhrada a od záhrady je oddelená elektrickými posuvnými dverami RAYNAERS Hi-Finity.
Jedáleň sa nachádza pri kuchyni, s ktorou je prepojená širokými dverami.
Terasa – zimná záhrada sa dá na zimu, prípadne za nepriaznivého počasia uzavrieť tak, že sa celé presklenie vysunie a tým uzavrie terasu, ktorú je možné temperovať podlahovým kúrením.
Na tomto podlaží sú taktiež 4 spálne so šatníkmi vybavenými zabudovanými skriňami a pracovňa, ktorá je otočená do zimnej záhrady. Na podlaží je jedna veľká kúpeľňa s vaňou, veľkým sprchovacím kútom, dvomi umývadlami, oddeleným WC a kombinovanou fínskou a infra-saunou o rozmeroch 170 x 200 cm, ktorej strany smerujúce do kúpeľne sú presklené a je obložená kanadskou osikou. Okrem hlavnej kúpeľne sú na podlaží ešte 2 samostatné WC a jedna kúpeľňa so sprchovým kútom.
Ďalej sa tu nachádza kuchyňa s prípojkou zemného plynu, špajza, miestnosť na domáce práce, pranie, žehlenie a pod. Výška miestností je 280 cm.
Pri vstupe do domu upúta pozornosť veľká vstupná hala, ktorá je prepojená so suterénom vnútorným schodiskom a priestorom pre výťah.
Vykurovanie celého domu je podlahové a je zabezpečené dvomi tepelnými čerpadlami, ktoré sú napojené na hĺbkové vrty 4 x 105 m. Na celom 1.NP je stropné chladenie zapustené do sadrokartónových podhľadov, ktoré funguje na princípe 2 obehových čerpadiel a jedného výmenníka.
Úžitková voda je čerpaná z vrtu hlbokého 61 m, má dvojstupňovú mechanickú filtráciu, UV-lampu a systém zmäkčovania vody.
V celom dome je použitá „inteligentná“ elektroinštalácia typu KNX od firmy JUNG, ktorú spolu so zabezpečovacím zariadením domu je možné kompletne ovládať cez internetové pripojenie priamo z mobilného telefónu.
Kamerový systém je koncipovaný pre 4 kamery.
Na každom podlaží sú samostatné rozvody vzduchu z vonku s rekuperáciou.
1.PP – Suterén
V suteréne sa nachádza priestranná garáž pre 3 osobné autá s vjazdom cez dve garážové brány. Je tu kotolňa, 3 skladovacie priestory a strojovňa zdvíhania zasklenia zimnej záhrady.
Nachádza sa tu aj samostatný priestor pre servis domu, kde je aj kúpeľňa a WC.
Na tomto podlaží sa taktiež nachádza studená pivnica na uskladnenie zeleniny.
Ponúkaný dom je napojený na všetky inžinierske siete a je prístupný po novovybudovanej betónovej komunikácii.
Cena na vyžiadanie.

Exclusive Villa in Rača

DUO REAL, spol. s r. o., offers for sale a newly built Ultra Modern Villa situated on a vast plot in the middle of vineyards with a beautiful view of the surrounding area. The Villa is located in Rača, a peaceful suburb of Bratislava, on a plot of land with an area of 2,062 m2, of which the Villa, excluding the terrace, covers 424 m2, the plot 161 m2 of paved areas, and 1,477 m2 of garden and greenery. The Villa was approved in 2017. The Villa has a single floor with a partial basement. Its basement is built of concrete, and the ground floor is built of brick, the ceilings are also concrete. The Villa has a saddle roof with roofing made of burnt tiles made by Tondach. Windows and balcony doors are aluminum with interrupted thermal bridge and insulating triple glazing made by REYNAERS ALUMINIUM. The windows are equipped with aluminum blinds by HÖRMANN. The Villa is insulated with a 15 cm thick contact insulation system by NOBASIL.

The ground floor
is a residential floor with the following layout:

The living room, together with the dining area, has a total area of 100m^2, from which a TV room can be separated by sliding panels. The living room has a solid fuel fireplace, imported from Italy with fireplace wall cladding of Brazilian granite.
The living room with a height of 3.3 meters is connected across the entire width by large windows to the terrace. The terrace, which can also have the functionality of a winter garden, is separated from the outside garden by a set of high-tech electric sliding doors Hi-Finity by REYNAERS.
The dining area and the kitchen are connected by a large door.
Terrace - the winter garden can be closed for the winter, or in bad weather so that the entire glazing slides out of the basement and thus closes the terrace, which can be tempered by underfloor heating.
On this floor, there are also 4 bedrooms with wardrobes equipped with built-in wardrobes and a study that faces the conservatory. Upstairs is one large bathroom with bath, large shower, two sinks, separate toilet, and a combined Finnish and infra-sauna, the sides of which face the bathroom are glazed, otherwise, the sauna is lined with Canadian aspen and has a size of 170 x 200 cm.
In addition, there are 2 separate toilets on the floor and one bathroom with a shower.
There is also a kitchen with natural gas connection, pantry, room for housework, laundry, ironing, etc. The height of the rooms is 280 cm. At the entrance to the house, a large entrance hall attracts attention, which is connected to the basement by a staircase and space for an elevator.
The Villa has underfloor heating that is provided by two heat pumps, which are connected to deep wells 4 x 105 m. On the entire 1st floor, ceiling cooling is embedded in plasterboard ceilings. Cooling works on the principle of 2 circulating pumps and one exchanger.
Water is pumped from a well 61 m deep, has a two-stage mechanical filtration, UV lamp, and a water softening system.
The whole house uses "intelligent" electrical installation type KNX by JUNG. The electrical installation and security device can be completely controlled via an Internet connection.
The camera system is designed for 4 cameras. There are separate outdoor air distributions with recuperation on both floors.
In the basement there is a garage for 3 cars, the entrance is secured by two garage gates. There is a boiler room, 3 storage rooms, and a machine room for lifting the glazing of the conservatory.
There is also a separate space for the auxiliary workforce along with a bathroom and toilet.
There is also a cold cellar on this floor for storing vegetables.
The offered house is connected to all engineering networks and is accessible via a newly built concrete road.

Price on request.

Podobné realitné ponuky

RD v Rači na Alstrovej ul.
Predaj 227.000,- €
RD v Rači na Alstrovej ul.

Ponúkame na predaj RD s pôvodnou architektúrou v m.č. Rača Alstrová ulica.Dom je v pôvodnom zachovalom stave s výmerou 108 m2. Pozostáva z chodby, kuchyne, dvoch samostatných izieb...

Rodinný dom 108 m2 Bratislava - Rača / Alstrova
TOP VÝNIMOČNÁ VILA s VÍNNOU PIVNICOU, GARÁŽOU a ŠTÚDIOM
Predaj Cena v RK
TOP VÝNIMOČNÁ VILA s VÍNNOU PIVNICOU, GARÁŽOU a ŠTÚDIOM

REI PREMIUM ponúka EXKLUZÍVNE NA PREDAJ rodinnú vilu pre náročného klienta v kľudnej a vyhľadávanej lokalite s krásnym výhľadom.Rodinná vila sa nachádza na Stupavskej ulici v Rači s ukončenou...

Rodinný dom 422 m2 Bratislava - Rača / Stupavská
3iz RD dom Bratislava - Rača ZĽAVA !!!
Predaj 197.000,- €
3iz RD dom Bratislava - Rača ZĽAVA !!!

COMACCreality s.r.o. Ponúkame na predaj priestranný 3- izbový rodinný dom v lokalite Bratislava - Rača na ulici Alstrova, ktorý sa nachádza v spoločnom dvore a je prvý od...

Rodinný dom 130 m2 Bratislava - Krasňany / Alstrova
Rača: Na predaj pekný dom pod lesom/eng.text inside
Predaj 998.000,- €
Rača: Na predaj pekný dom pod lesom/eng.text inside

Ponúkame na predaj luxusný 5-izbový rodinný dom v tichej ulici priamo pod lesom v Rači. Dom s rozlohou 300m2 sa nachádza sa pozemku s výmerou 600m2 a krásnym výhľadom.Dom...

Rodinný dom 300 m2 Bratislava - Rača / Podkarpatská
SPLŇTE SI SVOJE SNY | PREDAJ 4-IZBOVÉHO RD V KRÁSNOM PROSTREDÍ BA-RAČA
Predaj Cena v RK
SPLŇTE SI SVOJE SNY | PREDAJ 4-IZBOVÉHO RD V KRÁSNOM PROSTREDÍ BA-RAČA

SNÍVATE O RODINNOM DOME V TICHOM PROSTREDÍ OBKLOPENOM ZELEŇOU, NO ZÁROVEŇ PRIAMO V HLAVNOM MESTE?SNÍVATE O NOVOSTAVBE, DO KTOREJ SA MÔŽETE OKAMŽITE NASŤAHOVAŤ? SNÍVATE O DOKONALOM DOMOVE?PRESTAŇTE SNÍVAŤ...

Rodinný dom 133.42 m2 Bratislava - Rača
 Predaj luxusnej vily v projekte
Predaj Cena v RK
Predaj luxusnej vily v projekte "Račianska perla" BA - Rača (5)

GRAVITAS ponúka exkluzívne na predaj vilu v projekte Račianska perla v mestskej časti Rača, v Bratislave. Výstavba prebieha od 2/2023 a ukončenie je naplánované na 3/2024. Kolaudujeme v 3,4/2024...

Rodinný dom 169 m2 Bratislava - Rača / Pri kolíske
Predaj vily v projekte
Predaj Cena v RK
Predaj vily v projekte "Račianska perla" v BA - Rača (6)

GRAVITAS ponúka exkluzívne na predaj vilu v projekte Račianska perla v mestskej časti Rača, v Bratislave.Výstavba prebieha od 2/2023 a ukončenie je naplánované na 3/2024. Kolaudujeme v 3,4/2024...

Rodinný dom 169 m2 Bratislava - Rača / Pri kolíske
 Predaj 4.izb.vily s terasou -
Predaj Cena v RK
Predaj 4.izb.vily s terasou - "Račianska perla" BA - Rača (4)

GRAVITAS ponúka exkluzívne na predaj vilu v projekte Račianska perla v mestskej časti Rača, v Bratislave. Výstavba prebieha od 2/2023 a ukončenie je naplánované na 3/2024. Kolaudujeme v 3,4/2024...

Rodinný dom 169 m2 Bratislava - Rača / Pri kolíske
 Predaj 4.izb.vily -
Predaj Cena v RK
Predaj 4.izb.vily - "Račianska perla" v BA - Rača (3)

GRAVITAS ponúka exkluzívne na predaj vilu v projekte Račianska perla v mestskej časti Rača, v Bratislave. Výstavba prebieha od 2/2023 a ukončenie je naplánované na 3/2024. Kolaudujeme v 3,4/2024...

Rodinný dom 169 m2 Bratislava - Rača
Predaj 4.izb.vily v projekte
Predaj Cena v RK
Predaj 4.izb.vily v projekte "Račianska perla" v Bratislave - Rača (1)

GRAVITAS ponúka exkluzívne na predaj vilu v projekte Račianska perla v mestskej časti Rača, v Bratislave. Výstavba prebieha od 2/2023 a ukončenie je naplánované na 3/2024. Kolaudujeme v 3,4/2024...

Rodinný dom 169 m2 Bratislava- Rača / Pri kolíske
Bratislava III. - Rodinný dom, Mrázová ulica
Predaj Cena v RK
Bratislava III. - Rodinný dom, Mrázová ulica

Realitná kancelária ViNi real ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v mestskej časti Rača, ktorý sa nachádza na Mrázovej ulici s vynikajúcou občianskou vybavenosťou v blízkosti Karpát. Samostatne stojaci rodinný...

Rodinný dom 139.72 m2 Bratislava - Rača / Mrázova
Predaj vily v projekte
Predaj Cena v RK
Predaj vily v projekte "Račianska perla" BA - Rača (2)

GRAVITAS ponúka exkluzívne na predaj vilu v projekte Račianska perla v mestskej časti Rača, v Bratislave. Výstavba prebieha od 2/2023 a ukončenie je naplánované na 3/2024. Kolaudujeme v 3,4/2024...

Rodinný dom 169 m2 Bratislava - Rača / Pri kolíske
Predaj, Rodinný dom, Novostavba
Predaj 98.000,- €
Predaj, Rodinný dom, Novostavba

Ponúkame Vám na predaj , novostavbu modulárneho rodinného domu , ktorý Vám už zajtra môžeme priviesť na Váš pozemok. Dvojposchodový dom o výmere 66m2 , poskytuje plnohodnotné , zdravé bývanie . Vďaka použitým technológiám ako...

Rodinný dom 66 m2 Bratislava - Rača
RODINNÝ DOM, RAČA-VINOHRADY,132m2
Predaj 440.000,- €
RODINNÝ DOM, RAČA-VINOHRADY,132m2

Skôr ako si pozriete fotografie, skopírujte si link: Video: https://www.youtube.com/watch?v=8wp8TclxqSk&t=2sTUreality ponúka na predaj: Rodinný dom v Rači vo vinohradoch na Kamilkovej ulici. Lokalita: Bratislava – RačaPočet izieb:...

Rodinný dom 132 m2 Bratislava - Rača
AMEXA » NA PREDAJ rodinná vila v Rači
Predaj Cena v RK
AMEXA » NA PREDAJ rodinná vila v Rači

AMEXA » NA PREDAJ rodinná vila v Rači . Priestranná nehnuteľnost v Rači v blízkosti prírody no zároveň pár minút autom do centra mesta.» ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE» Bratislava – Rača –...

Rodinný dom 360 m2 Bratislava - Rača / Zvončeková
Bývanie pre každého - nízkonákladový dom Aruall BASIC, model A+
Predaj 33.990,- €
Bývanie pre každého - nízkonákladový dom Aruall BASIC, model A+

RADO Reality ponúka na predaj nízkonákladový modulový dom s výmerou 50 m².Plne vybavená stavba z rady Basic, model A+ poskytuje pohodlné bývanie. S pôdorysom v tvare písmena L dom...

Rodinný dom 50 m2 Bratislava - Krasňany
Bývanie pre každého - nízkonákladový dom Aruall BASIC, model MINI
Predaj 19.990,- €
Bývanie pre každého - nízkonákladový dom Aruall BASIC, model MINI

RADO Reality ponúka na predaj nízkonákladovú obytnú jednotku MINI.Modulový domček s výmerou 22m2 poskytuje pohodlné bývanie. S obdĺžnikovým pôdorysom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s izbou s...

Rodinný dom 22 m2 Bratislava - Krasňany
Rodinný dom s krásnym výhladom - Rača
Predaj Cena v RK
Rodinný dom s krásnym výhladom - Rača

AstonReal ponúka na predaj velmi pekný dom v jednom z najkrajších miest v Rači s pekným výhladom. Tento krásny dom má dve samostatné bytové jednotky s vlastným vchodom a vináreň...

Rodinný dom 350 m2 Bratislava - Rača / Rača
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
RD v Rači na Alstrovej ul. 227.000,- € Rodinný dom 108 m2 Bratislava - Rača
Alstrova
predaj
TOP VÝNIMOČNÁ VILA s VÍNNOU PIVNICOU, GARÁŽOU a ŠTÚDIOM Cena v RK Rodinný dom 422 m2 Bratislava - Rača
Stupavská
predaj
3iz RD dom Bratislava - Rača ZĽAVA !!! 197.000,- € Rodinný dom 130 m2 Bratislava - Krasňany
Alstrova
predaj
Rača: Na predaj pekný dom pod lesom/eng.text inside 998.000,- € Rodinný dom 300 m2 Bratislava - Rača
Podkarpatská
predaj
SPLŇTE SI SVOJE SNY | PREDAJ 4-IZBOVÉHO RD V KRÁSNOM PROSTREDÍ BA-RAČA Cena v RK Rodinný dom 133.42 m2 Bratislava - Rača predaj
Predaj luxusnej vily v projekte "Račianska perla" BA - Rača (5) Cena v RK Rodinný dom 169 m2 Bratislava - Rača
Pri kolíske
predaj
Predaj vily v projekte "Račianska perla" v BA - Rača (6) Cena v RK Rodinný dom 169 m2 Bratislava - Rača
Pri kolíske
predaj
Predaj 4.izb.vily s terasou - "Račianska perla" BA - Rača (4) Cena v RK Rodinný dom 169 m2 Bratislava - Rača
Pri kolíske
predaj
Predaj 4.izb.vily - "Račianska perla" v BA - Rača (3) Cena v RK Rodinný dom 169 m2 Bratislava - Rača predaj
Predaj 4.izb.vily v projekte "Račianska perla" v Bratislave - Rača (1) Cena v RK Rodinný dom 169 m2 Bratislava- Rača
Pri kolíske
predaj
Bratislava III. - Rodinný dom, Mrázová ulica Cena v RK Rodinný dom 139.72 m2 Bratislava - Rača
Mrázova
predaj
Predaj vily v projekte "Račianska perla" BA - Rača (2) Cena v RK Rodinný dom 169 m2 Bratislava - Rača
Pri kolíske
predaj
Predaj, Rodinný dom, Novostavba 98.000,- € Rodinný dom 66 m2 Bratislava - Rača predaj
RODINNÝ DOM, RAČA-VINOHRADY,132m2 440.000,- € Rodinný dom 132 m2 Bratislava - Rača predaj
AMEXA » NA PREDAJ rodinná vila v Rači Cena v RK Rodinný dom 360 m2 Bratislava - Rača
Zvončeková
predaj
Bývanie pre každého - nízkonákladový dom Aruall BASIC, model A+ 33.990,- € Rodinný dom 50 m2 Bratislava - Krasňany predaj
Bývanie pre každého - nízkonákladový dom Aruall BASIC, model MINI 19.990,- € Rodinný dom 22 m2 Bratislava - Krasňany predaj
Rodinný dom s krásnym výhladom - Rača Cena v RK Rodinný dom 350 m2 Bratislava - Rača
Rača
predaj