2 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V PRÍMESTKSEJ ČASTI MESTA ČADCA-ČADEČKA, VÝMERA 8

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
804 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
106.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

33659x zobrazená v zozname / 3650x zobrazená detailne / 334x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/0yoD2oKDFac *************************

TUreality ponúka na predaj 2 izbový rodinný dom v prímestskej časti mesta Čadca - Čadečka o celkovej výmere pozemku 804m². Tehlový rodinný dom má zastavenú plochu cca 150m², bol dokončený v roku 1942.

Dom je po postupnej rekonštrukcii. V rokoch od sa menili plastové okná, elektroinštalácia, podlahy a obklady, zateplenie fasády, kuchynská linka, kachľová pec na pevné palivo, kúpeľňa, WC.
V rozmedzí od rokoch sa dostavil drevený prístrešok vchodu, nové kovové schodištia do poschodia a opravila sa plechová strešná krytina.

Dom pozostáva z prízemia a poschodia. Na prízemí sa nachádza zádverie, v ktorej je výstup na novo dorobené poschodie, vstup do 2 pivníc a vstup do samostatných obývacích miestností domu.

Na prízemí sa vstupnou chodbou sa dostanete do obývacej izby a priechodnej spálne. Samostatnými dverami môžete prejsť do kuchyne, v ktorej sa nachádza jedálenská časť a priestranná špajza. V kúpeľni je vaňa, bojler a WC.
Na poschodí je manzardná izba a rozľahlý podkrovný priestor, v ktorom si budúci majiteľ môže dorobiť ďalšie obytné časti popr. alternatívne môže slúžiť na odkladanie vecí.

Dom je napojený na siete: elektrina, voda, odpad. Vykurovanie v dome je elektrické - radiátormi, popr. kachľami na pevné palivo, ktoré sa nachádzajú v kuchyni. Dom je zateplený fasádnym polystyrénom.

Na rovinatom pozemku je šopa. Hneď vedľa domu je autobusová zástavka, potraviny. Nakoľko dom sa nachádza v tichej lokalite mimo hlavnej cesty v blízkosti lesa, svoj voľný čas môžete využiť na oddych a turistiku v okolitej prírode.

Aktuálny stav umožňuje využívať dom pre pár alebo jednotlivca, na rekreáciu. Avšak po rekonštrukcii podkrovia aj na trvalé bývanie.

Mapa uvádza len orientačné rozmery. Energetický certifikát nie je vyhotovený. Bližšie info: alebo na tel. čísle

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Čadci

Pozícia realitnej ponuky

106.000,- €
Cena nehnuteľnosti 27.000,- € 429.900,- €
804 m²
Rozloha pozemku 174 m² 3000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku804 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-48336 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny