EXKLUZÍVNE - celoročne využiteľná chata v Dúbravke

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

NEW LIVING Vám exkluzívne ponúka –

na predaj celoročne využiteľnú chatu priamo v Bratislave - Dúbravke, prístupnú z ulice Polianky. Chata z roku 2015 je postavená na oplotenom pozemku - záhrade s výmerou 629m2. Je prístupná z asfaltovej cesty a 50m štrkovej cesty, až po vlastné parkovacie státie pre 2 autá. Výborné využitie na voľnočasový oddych pre majiteľov neďalekých rušných bytových domov alebo na celoročné bývanie pre nenáročného záujemcu.

Samotná chata stojí na zemných vrutoch v druhej polovici pozemku. Je napojena na elektriku a verejný vodovod, pričom odkanalizovaná je do vlastnej žumpy. Kúrenie je zabezpečené olejovými elektrickými radiatormi. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler osadený v kúpeľni. Plne vybavená kuchynka je samozrejmosťou. Dispozične pozostáva z veľkej spoločenskej miestnosti s kuchynským kútom, kúpeľne s toaletou a spáľňou v podkrový. Pred chatou je priestranný prístrešok so sedením a nadzemný bazén. Na susednom pozemku je celoročne obývaný mobilný dom.

Občianska vybavenosť je na výbornej úrovni - kaufland, autobusová a električková zastávka, hokejový a futbalový štadión sa nachádzajú v pešej dostupnosti. Tak isto napojenie na dialničný obchat je do 5 min.

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma

V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky, šetríme vaše financie: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, hypotekárne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.

Podobné realitné ponuky

PONÚKAME NA PREDAJ ZÁHRADU S CHATOU S KRÁSNYM VÝHĽADOM V DÚBRAVKE
Predaj 129.990,- €
PONÚKAME NA PREDAJ ZÁHRADU S CHATOU S KRÁSNYM VÝHĽADOM V DÚBRAVKE

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj záhradu s chatou v krásnom prostredí. Z pozemku je krásny výhľad. Výmera pozemku: 496 m2Zastavaná plocha: 35 m2Úžitková plocha: 50 m2Na pozemku sa nachádza...

Chata 50 m2 Bratislava - Dúbravka / Agátová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PONÚKAME NA PREDAJ ZÁHRADU S CHATOU S KRÁSNYM VÝHĽADOM V DÚBRAVKE 129.990,- € Chata 50 m2 Bratislava - Dúbravka
Agátová
predaj