EXKLUZÍVNE iba v TUREALITY ponúkam zariadený 2 izb. apt. s balkónom /3

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Ján
35 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Budova - Novostavba
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

72591x zobrazená v zozname / 5785x zobrazená detailne / 208x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete fotogalériu apartmánu, skopírujte si link videa a prezrite si interiér a exteriér nehnuteľnosti z pohodlia domova:

https://youtu.be/pPsSCP2hGL4

EXKLUZÍVNE iba v TUREALITY ponúkam na predaj - novostavbu / kolaudácia 2019/ 2 izb.apartmán /35m2/ s balkónom v tichej, horskej lokalite Liptovského Jána.

Apartmán je súčasťou apartmánového domu ŠTIAVNICA a nachádza sa na 1/3 poschodí s výťahom. Počas celého dňa je dostatočne presvetlený s orientáciou V - J, s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Kúrenie je zabezpečené centrálnym vykurovaním s vlastným ovládaním a meračom. Tento krásny apartmán sa predáva kompletne zariadený, pripravený na okamžité užívanie.

DISPOZÍCIA APARTMÁNU: vstupná chodba, samostatná spálňa s balkónom z ktorého je nádherný výhľad na okolitú prírodu, obývacia izba spojená s kuchyňou a kúpeľňa so sprchovým kútom a s WC. Apart. dom bol skolaudovaný v lete r.2019

Apartmán môže byť využívaný na Vaše súkromné účely a oddych majiteľov. Priamo v apartmánovom dome sa nachádza vlastné wellnes centrum s bazénom, saunami a oddychovou miestnosťou, na streche je relaxačná terasa s lehátkami. Možnosť občerstvenia na prízemí, vyhradené vlastné parkovisko s rampou, priestor pre športové vyžitie...

Lokalita apart. dom ŠTIAVNICA: Liptovský Ján - len cca 7km od Liptovského Mikuláša a 4km na diaľnicu - základná občianska vybavenosť - materská a základná škola v obci, pošta, obchody, reštaurácie, kúpalisko - vyhľadávaná Jánska kaďa s teplou minerálnou vodou - množstvo turistických atrakcií, pešia turistika, cyklotrasy - skvelá infraštruktúra (autobusová doprava, diaľnica) - 13km Aquapark Tatralandia, 22km Jasná – Nízke Tatry, 25km Bešeňová a cca pol hodina autom na letisko Poprad.

Pre bližšie informácie poprosím kontaktovať maklérku: ,

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku35 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-43818 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.