PREDANÉ Krásny tichý 3 izbový byt s lodžiou a garážou

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Janáčková
78 m²
1
zvýšené prízemie
3
áno
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
299.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

230616x zobrazená v zozname / 11247x zobrazená detailne / 352x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE Krásny tichý 3 izbový byt (78,65m2) s lodžiou a garážou na predaj sa nachádza na 1.NP bytového tehlového domu z roku 1953. Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2008. zrekonštruovaná bola celá fasáda domu, schránky, výťah. Okná, ktoré sa tu nachádzajú sú pôvodné.
Orientácia bytu je do tichého vnútrobloku. Dispozične je byt riešený momentálne ako veľký 2i byt so vstupnou halou, slnečnou, kompletne vybavenou kuchynskou časťou so spotrebičmi (chladnička, mraznička, el. rúra, sporák, mikrovlnná rúra) a veľkou obývacou izbou a proestrannou spálňou. Slnečný obývací priestor aj spálňa sú orientované do tichého vnútrobloku a čiastočne zariadené nábytkom.

Druhou časťou tohto veľkého bytu je priestor v obývačke, ktorý môže byť využitý aj ako pracovňa alebo hosťovská izba s prístupom na priestrannú zasklenú lodžiu. V prípade potreby je možné z tohto priestoru ( momentálne riešený ako 2i byt s veľkou obývacou miestnosťou ) pomocou sádro-kartónovej priečky vytvoriť tretiu (detskú) izbu.V byte sa nachádza priestranná spálňa s dvojlôžkovou posteľou a úložným priestorom, kúpeľňa vybavená vaňou a oddelená toaleta. V celom byte sú krásne pôvodné parkety.
K bytu prislúcha komora a pivničná kobka s rozlohou 8,67m2. K bytu patrí garáž orientovaná vo vnútrobloku, má rozlohu 17m2 a je možné ju dokúpiť k bytu.

Opravy v bytovom dome Janáčkova :



- zateplenie a obnova fasády bola realizovaná v roku 2014 - Monty pro

- oprava spoločnej elektroinštalácie kvôli výťahom LIFTSTAV v roku 2017 - Electric Works

- oprava plynovej kotolne bola realizovaná v roku 2020 - MITECO spol s.r.o.

- obnova výťahov bola realizovaná v roku 2021


Byt sa nachádza priamo v centre Bratislavy v Starom meste v tesnej blízkosti Medickej záhrady, ktorá je ako stvorená na prechádzky s deťmi. V tejto historickej lokalite je výborná dostupnosť obchodov, služieb, potravín, reštaurácií či kaviarní. V blízkosti bytu sa nachádzajú aj detské ihriská. Do ktorejkoľvek časti Bratislavy je možné sa dostať autom, MHD alebo električkou.

Cena zahŕňa aj províziu pre RK.




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Janáčková

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Janáčková v Bratislave - Staré Mesto v cene 299.000,- € je o 150.332 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 23 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 20 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0042194.., uveďte číslo ponuky ZR-66...

Pozícia realitnej ponuky

299.000,- €
Cena nehnuteľnosti 91.000,- € 1.550.000,- €
78 m²
Celková rozloha 65.2 m² 213 m²
78 m²
Úžitková plocha 59.15 m² 213 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha78 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Káblová televíziaáno
Oknádrevené
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-662898 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny