EXKLUZÍVNE LEN U NÁS - Predaj garsónky v priamom centre mesta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE LEN U NÁS Vám ponúkame na predaj čiastočne zariadenú väčšiu garsónku v centre mesta Banská Bystrica (Skuteckého ulica).

Celková úžitková plocha je 27,06 m2. Garsónka sa nachádza na prízemí a je po rekonštrukcii (plávajúca podlaha, stierky, plastové okná). Bytový dom je tehlovej konštrukcie. Predáva sa zariadená a predmetom predaja sú aj podiely na pozemku, nakoľko sa nachádza v bytovom dome s vlastným pozemkom a privátnym parkovaním, ktoré je zabezpečené rampou.

Výhody: tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu

TIP MAKLÉRA: V bytovom dome je maximálne súkromie a pocit bývania ako v rodinnom dome, ktoré poskytuje posedenie s altánkom na grilovanie priamo na pozemku. Nachádza sa tu 7 bytových jednotiek, a teda malá komunita vlastníkov bytov.

Cena 59.900 €

Cena je vrátane všetkých výdavkov spojených s nadobudnutím vlastníckeho práva. V prípade potreby zabezpečíme hypotekárny úver, poistenie nehnuteľnosti. Sprevádzame Vás aj pri odovzdaní nehnuteľnosti, prepisoch u správcu a dodávateľoch energií.
Ako bonus Vám ponúkame: konzultáciu s finančnými špecialistami a daňovými poradcami a dizajnérkou.

UPOZORNENIE!
Vzhľadom na mimoriadny stav súvisiaci s vírusom COVID-19 budú pre ohliadky platiť tieto pravidlá:
- záujemca nie je v karanténe
- záujemca nemá cestovateľskú anamnézu a ani sa s nikým, kto by túto anamnézu mal nestretol
- obhliadky vykonávame výhradne s minimálnym počtom ľudí, aj to len s ochrannými pomôckami
(rúška, rukavice, návleky na nohy)

Odmena za TIP :

V prípade, že viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti ?

Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP.

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Banská Bystrica

PREDAJ: garsónka, 19m2 na ul. Internátna, Fončorda - Banská Bystrica
Predaj Cena v RK
PREDAJ: garsónka, 19m2 na ul. Internátna, Fončorda - Banská Bystrica

AstonReal ponúka na predaj garsónku v Banskej Bystrici, v obľúbenej časti Fončorda. Úžitková plocha bytu je 19m2. Byt sa nachádza na 2 poschodí v bytovom dome s výťahom. Byt je...

Garsónka 19 m2 Banská Bystrica