EXKLUZÍVNE! MAXFIN REAL na predaj usadlosť s rozsiahlym pozemkom 11360

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE! Ponúkame Vám na predaj zaujímavú nehnuteľnosť s rozsiahlym pozemkom v intraviláne (v zastavanej časti obce) Štefanovičová.

Pozemok o rozlohe až 11360m2 nachádzajúci sa v zastavanom území obce z čoho je klasifikovaná ako zastavaná plocha až 2557m2. Pozemok je celý oplotený so zavedenou elektrikou na pozemku a obecnou vodou pred pozemkom. Na tomto rozsiahlom pozemku sa nachádza veľký viacpodlažný dom so zastavanou plochou 245m2 , ďalej je tu budova ktorá bola v minulosti využívaná ako hospodárska budova ktorej rozloha je 233m2 a iné menšie objekty. Celá nehnuteľnosť je v pôvodnom stave nevyužívaná viac rokov a vyžaduje si rozsiahlu rekonštrukciu. Využiteľnosť pozemku má viac predpokladov: je tu možná výstavba viac rodinných domov, ďalej je tu možnosť na vybudovanie rekreačného areálu napríklad tábor pre deti, alebo na podnikanie v agroturistike a iné... Vzhľadom k tomu, že pozemok sa nachádza v odľahlej časti obce a je obklopený peknou prírodou je táto ponuka vhodná pre klienta , ktorý vyhľadáva kľudné prostredie a pri tom len neďaleko od okolitých obcí ( Branč len 6km) Nitra vzdialená 18km. V tesnej blízkosti sa nachádza autobusová zastávka. Prístup k pozemku je z asfaltovej cesty. Výhody: slnečný rovinatý pozemok , turistika, cykloturistika, pokojné prostredie , relax.

Pozemok je krásny široký až 83m s dĺžkou cca 150m. Celý pozemok sa nachádza v zastavanom území obce.

Plocha: úžitková cca 300m2, zastavaná 2557m2, pozemku 11354m2, pivnice 10m2.Stav objektu: pôvodný stav.

Cena 200 000 €

V cene je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.

Bližšie informácie na t.č.:

V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie.

Sme členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY.

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Nitra

Na predaj parkovacie státie v garáži pod bytovým domom Nedbalova ulica
Predaj 15.000,- €
Na predaj parkovacie státie v garáži pod bytovým domom Nedbalova ulica

TUreality Vám ponúka na predaj garážové státie v Nitre ulica Nedbalova rovno pod bytovým domom. Prístup do garáže je prechodom cez Matičnú ulicu. Vstup cez garážové vráta ovládané diaľkovým ovládačom...

Zvláštne nehnuteľnosti 12 m2 Nitra